back to top

O nama

Online magazin za žene

srne.rs sastoji se od vlastitih sadržaja i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

o nama

Želja nam je da na jednom mestu prikažemo najnovije vesti i zanimljivosti iz sveta mode i zdravlja, da objedinimo niz korisnih saveta u vezi uređenja doma.

Naravno tu su i neizbežni kuhinjski recepti kao i niz video priloga koji će Vam pomoći da Vaše telo dovedete u top formu.Svakodnevno za Vas prelistavamo kako domaće tako i časopise i dnevne novine iz okruženja.

Izdvajamo tekstove za koje mislimo da su najzanimljiviji i prezentujemo ih Vama.

Posedujemo mrežu lokalnih radio stanica, tematske tv kanale, tematske digitalne medije i lokalne news portale. Za sve oblike saradnje javite nam se na ove emailove ili kliknite na dugme za poziv na telefon.

MARKETING

marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

info@srne.rs / info@tnt.ba

PSV je novi šampion Holandije

I šampionat Holandije u fudbalu se polako bliži kraju, te se kao što je to slučaj i širom Evrope, sumiraju utisci, i vrednuje sezona...

Sedam razloga da ove godine ljetujete u Grčkoj

Turistima iz Bosne, Jadran je najbliži i najlogičniji izbor za provesti ljetnji odmor. Međutim, sve je više putnika koji žele posjetiti i druga mora i...