back to top

Kako najbrže do njegovog srca?

Taj dečko ti se jaako sviđa i stvarno želiš da ga osvojiš, zar ne? Primeni sledeće savete!

ljubav kako najbrže do njegovog srca?

SAZNAJ ŠTO VIŠE O NJEMU

Kakav je? Šta voli? Gde izlazi? Pokušaj da ga što je moguće bolje proceniš, i otkriješ što više o njegovoj ličnosti! Ako poznaješ ijednog njegovog prijatelja ili barem poznanika, i ukoliko imaš šansu da saznaš nešto više o njemu iskoristi tu priliku, jer njegovi prijatelji i poznanici najpouzdaniji su izvori informacija. U slučaju da ti je to neprijatno, uvek postoji neka tvoja prijateljica koja će ti rado pomoći u “ispitivanju terena”!

Raspitaj se i o muzici koju sluša, filmovima koje voli, prijateljima s kojima se druži i gde izlazi. Razradi situaciju u kojoj ćeš moći da pretresaš s njim razne teme, a da uz sve to i ti njemu budeš podjednako zanimljiva… Međutim budi oprezna! Nemoj informacije o njemu iskoristiti u svrhu da bi se pretvarala da voliš sve što i on

NABILDUJ SVOJE SAMOPOUZDANJE

Nikako ne smeš da promeniš svoj stil zavođenja i flerta zbog nekog novog dečka, jer ako te ne voli takvu kakva jesi, tada te stvarno nije vredan! A isto tako, tvom samopouzdanju uveliko godi kada se sama osećaš dobro u svojoj koži i onakva kakva jesi! Znači, obuci najdražu odeću i stavi malo sjaja, neke senke ili maskare ako želiš!

KONTAKT OČIMA ZLATA VREDI

Dakle ne radi se o “skeniranju” ili manijačkom buljenju koje će ga uplašiti, već o dugom, dubokom, pogledu, koji neće moći da ignoriše. Momci su uglavnom podjednako stidljivi kao i devojke, kad je reč o prvom koraku i osećanjima koje treba da pokažu. Pa prema tome, uzmi stvar u svoje ruke i budi baš ti ta koja ćeš učiniti prvi korak. Pokaži mu da ti se stvarno sviđa i da te zanima sve o njemu, ali ipak ostavi jednu dozu neizvesnosti u njemu, čime ćeš ga indirektno naterati da počne da se zanima za tebe.

SUSRET BEZ PUBLIKE

Odaberi baš onaj trenutak u kom neće biti okružen hrpom prijatelja. Tada će ti biti manje neprijatno jer mu prilaziš prva, a i on će biti mnogo opušteniji bez “publike”. Svi znamo da momci mnogo lakše pokazuju osećanja bez prisustva ekipe! Zapodeni razgovor nekom sasvim neutralnom temom. Posle toga mu, onako indirektno, pokaži da te zanima postavljajući pitanja, npr. dolazi li ovde često, čime se bavi u slobodno vreme itd. Njima je mnogo lakše da pričaju o sebi kad im devojka postavlja pitanja. Znači, olakšaj mu! Budi šarmantna, spontana i puno se smej! Slobodno ubaci i pokoji kompliment, ali ne preteruj. Ipak jedan vešt kompliment daće mu osećaj da je stvarno poseban pa će se još bolje osećati u tvom društvu!

LJUBAV PREKO SMS-a

Ako je vaš kratki flert prošao dobro, znači neće biti problema s razmenom brojeva telefona. Ipak, sačekaj da on od tebe prvi zatraži broj iako nećeš mnogo pogrešiti ako te obuzme silna hrabrost pa ti njega prva priupitaš za broj. Ipak, nemoj ništa da forsiraš, jer i iščekivanje zna da bude slatko… Uglavnom, ako je reagovao na bilo koji način, čestitamo jer si na dobrom putu! Samo ne zaboravi da ostaneš dosledna sama sebi, savetuje T portal.