back to top

Sanovnik brojevi – Šta znači sanjati brojeve?

Poznato je da naši snovi mogu imati različitu simboliku, ali verovatno niste znali da i brojevi koje vidite u snovima mogu da se protumače na različite načine.

Šta znači sanjati brojeve? Simbolika vašeg sna će se razlikovati u zavisnosti od toga koji broj ste videli u snu, da li ste se ujutru setili koje ste snove sanjali, da li ste možda sanjali kako zaokružujete ili kako pišete brojeve, da li ste sanjali rimske brojeve itd.

Ovo su samo neki od načina na koje možete sanjati brojeve i svaki od ovih snova ima drugačiju simboliku. U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se brojevi javljaju kao glavni motiv. Pre svega, pokazaćemo vam kakvu simboliku imaju brojevi do 10, ali i kako se tumače određene situacije vezane za brojeve.

sanjati brojeve
Šta znači sanjati brojeve?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati brojeve?

Sanjati nulu

Ako ste sanjali nulu, onda je to znak da ćete se u budućem periodu osećati jako prazno i depresivno. Neće biti ničega što bi vam se učinilo kao dobro u vašem životu. Ovaj san može da znači i to da se vrtite u krug i da zato ne stižete nigde.

Sanjati broj 1

Ako ste sanjali broj jedan, onda je to znak da ste jako sigurni u sebe i da volite da dominirate u svakoj situaciji. Alternativno, broj jedan u snovima može da znači da se osećate jako usamljeno. Osim toga, poznato je da se broj 1 smatra muškim brojem.

Sanjati broj 2

Ako sanjate broj dva, taj san može simbolisati brak i zajednički život. Ako ste slobodni, to znači da ćete uskoro sa nekim ostvariti kvalitetnu vezu, a moguć je čak i brak.

sanjati brojeve
Šta znači sanjati brojeve?

Sanjati broj 3

Ako se desi da sanjate broj tri, taj san znači da će u budućem periodu vaša kreativna energija doći do izražaja i da ćete imati dosta uspeha u svemu što započnete.

Sanjati broj 4

Ukoliko sanjate broj četiri, to ukazuje na neku ograničenost. Najverovatnije ćete osetiti da vam u predstojećem periodu nedostaje slobode i da ste na neki način ograničeni.

Sanjati broj 5

Ako sanjate broj pet, onda taj san simboliše vašu smelost i hrabrost. Moguće je da ćete se naći u nekoj opasnoj situaciji u kojoj će vaša hrabrost doći do izražaja.

Sanjati broj 6

Ako se desi da sanjate broj šest, taj san simboliše ljubav i porodicu. U narednom periodu bićete emotivno ispunjeni i u vašem životu će vladati mir i harmonija.

Sanjati broj 7

Broj 7 u snovima ukazuje na jaku mentalnu snagu. Vi ćete se u predstojećem periodu dosta pročistiti u duhovnom smislu i bićete duhovno jaki.

sanjati brojeve
Šta znači sanjati brojeve?

Sanjati broj 8

Ako ste sanjali broj 8, onda je to znak da ćete imati veliku moć u budućem periodu i da ćete se jako obogatiti. Osim toga, broj 8 može da znači da ćete imati jaku intuiciju u budućem periodu koja vas nikako neće izneveriti.

Sanjati broj 9

Broj devet kao simbol u snovima predstavlja kraj nečega, odnosno početak nove faze. Moguće je da ćete odlučiti da prošlost ostavite iza sebe i da krenete napred.

Sanjati broj 10

Ukoliko ste sanjali broj 10, to znači da ćete u budućem periodu imati dobitke i da ćete duhovno biti veoma jaki.

Sanjati broj 666

Kao što verovatno znate, 666 se smatra đavoljim brojem, pa tako ovaj san može da ukazuje na neke nelegalne radnje u koje ćete se upustiti i koje će vam doneti mnogo problema. Ovaj san vas opominje da budete oprezni i da se ne upuštate u rizične poslove.

Sanjati brojeve ali ne sećati se koje

Ukoliko ste sanjali brojeve, ali ujutru se više ne sećate koji su to brojevi bili, onda vas taj san upozorava da budete malo oprezniji u predstojećem periodu jer može se desiti da izgubite nešto što vam je jako vredno.

Sanjati kako pišete ili kako zaokružujete brojeve

Ako sanjate kako pišete ili kako zaokružujete brojeve, onda je to najava za neke novčane dobitke koje ćete imati u budućem periodu.

Sanjati rimske brojeve

Ukoliko ste sanjali rimske brojeve, taj san znači da ćete u budućem periodu biti jako vredni i da ćete se svim silama truditi da ostvarite svoje ciljeve.

Ukoliko ste sanjali kako čitate rimske brojeve, onda je to znak da nećete uspeti sami da završite neki posao. Bićete primorani da zatražiti pomoć od nekoga jer jedino tako ćete moći da dođete do uspeha.

PREPORUKA