back to top

Sanovnik magarac – Šta znači sanjati magarca?

Ukoliko volite magarce, ako imate magarca ili ako ste ga nedavno videli, moguće je da je to na vas ostavilo neki utisak i zato se može desiti da sanjate magarca.

U tom slučaju, sanjati magarca nema nikakvu simboliku i ne morate se truditi da ga protumačite. On samo predstavlja nešto što se dešava u stvarnom životu i nema nikakvo značenje u snu.

Ipak, snovi o magarcu mogu da imaju i određena značenja i simboliku, a to zavisi od načina na koji ste sanjali magarca, kao i od samog konteksta vašeg sna.

Moguće je da sanjate samo kako vidite magarca, kako ga jašete, kako magarca vidi neka druga osoba, moguće je da sanjate magarca crne ili bele boje itd. Sve su to moguće situacije u kojima možete sanjati magarca i koje će odrediti značenje i simboliku vašeg sna.

U nastavku ovog teksta možete videti neke od uobičajenih snova o magarcu i njihova tumačenja. Simbolika ovih snova, može da bude i pozitivna i negativna, pa je zato važno da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu.

sanjati magarca
Šta znači sanjati magarca?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati magarca?

Sanjati da vidite magarca

Ukoliko ste sanjali kako vidite magarca, taj san znači da vas u skorije vreme očekuje neka svađa, najverovatnije sa nekom voljenom osobom iz okruženja.

Najverovatnije će ta osoba početi da vas provocira i vi ćete jednostavno morati da odreagujete, čak i ako ste po prirodi miran tip.

Sanjati kako jašete magarca

Ukoliko ste sanjali kako jašete magarca, onda je to dobar znak. U budućem periodu ćete ostvariti veliki uspeh, najviše kada je u pitanju posao.

Vaša najveća vrlina je strpljivost, jer ste spremni da čekate koliko god je potrebno kako bi nešto ispalo kako treba. Upravo zato ćete uspeti da ostvarite sve što ste zamislili i imaćete jako puno uspeha u budućem periodu.

Bićete jako zadovoljni a ljudi oko vas će vas više ceniti i poštovati.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste jahali magarca može da znači da će vam se neko u skorije vreme podsmevati ili da će vas uvrediti.

Najbolje bi bilo da se ne upuštate u dalji sukob i raspravku, već da se jednostavno povučete iz napete situacije.

Sanjati kako neka druga osoba jaše magarca

Ukoliko ste sanjali kako neka druga osoba jaše magarca, onda značenje tog sna zavisi od toga da li je magarca u vašem snu jahala neka osoba koju poznajete ili koju ne poznajete u stvarnom životu.

Dakle, ukoliko ste sanjali da vama poznata osoba jaše magarca, taj san ukazuje na sramotu koju će ta osoba uskoro doživeti.

Međutim, ako ste sanjali da magarca jaše neka nepoznata osoba, onda je to znak da će se neka osoba iz vašeg okruženja naći u jako neprijatnoj situaciji jer će biti ponižena, ali vi ćete verovatno moći u takvoj situaciji da stanete u njenu odbranu.

sanjati magarca
Šta znači sanjati magarca?

Sanajti magarca crne boje

Ukoliko ste sanjali magarca crne boje, onda taj san predstavlja dobar znak. U budućem periodu ćete doživeti veliku radost jer ćete shvatiti da se sreća nalazi u vama samima i da samo od vas zavisi da li ćete biti srećni.

Jednostavno, počećete mnogo pozitivnije da razmišljate i da sreću tražite u malim stvarima koje vas okružuju.

Međutim, prema narodnom sanovniku, san o crnom magarcu znači da će sva vaša muka i mukotrpni rad biti uzaludni.

Sanjati magarca bele boje

Ukoliko ste sanjali magarca bele boje, onda je to znak da će se vaš trud isplatiti i da ćete biti nagrađeni za svoj rad. Dakle, simbolika ovog sna je pozitivna, tako da ne treba da brinete kada je u pitanju vaša budućnost.

sanjati magarca
Simbolika snova magarac

Sanjati magarca sa teretom

Ako sanjate magarca koji nosi teret, taj san nema dobru simboliku. Zapravo, ovaj san ukazuje na to da ćete u skorije vreme biti jako razočarani jer ćete doživeti neuspeh.

Zapravo, svi vaši planovi će verovatno pasti u vodu i vi nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Zato je predstojeći period pun razočaranja i tuge za vas, ali pokušajte da razmišljate malo pozitivnije, jer nijedna tuga ne traje večno.

Sanjati kako vas magarac šutira

Ako sanjate kako vas magarac šutira, taj san znači da ćete u budućem periodu možda biti na neki način maltretirani i zlostavljani od strane neke osobe u vašem okruženju.

Pazite više na sebe i držite do svog dostojanstva. – (Sanjati magarca)

PREPORUKA