back to top

Sanovnik vetar – Šta znači sanjati vetar?

Ako ste u skorije vreme videli kako vetar duva jako ili ako ste se našli u nekoj oluji, onda je moguće da ćete sanjati to. Često se dešava da se ono što nam se dešava na javi pojavi i u našim snovima.

Međutim, sanjati vetar može da ima različitu simboliku u vašim snovima, zavisno od toga u kojoj situaciji ste sanjali vetar i koji su ostali motivi u snu.

Zato je potrebno da detaljno analizirate svoj san pre nego što počnete da ga tumačite. Da li je vetar u vašem snu bio jak ili slab? Da li ste vi bili na vetru, da li vam je vetar duvao u leđa ili pravo u lice?

Da li ste se borili protiv olujnog vetra? To su samo neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju vetar, a svaki od ovih snova se tumači na drugačiji način.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima vetar dominira kao motiv i videćete kako se tumače ti snovi.

sanjati vetar
Sanovnik vetar

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati vetar?

Sanjati slab vetar

Ako sanjate slab vetar, taj san ima pozitivnu simboliku. U periodu koji je pred vama očekuje vas dosta lepih momenata. Vi ćete uživati u miru i u harmoniji sa svojom porodicom i prijateljima.

Imaćete uspeha na poslovnom planu, a i zdravstveno stanje će vam biti izuzetno dobro. Pred vama je jako povoljan period, tako da nema razloga da budete zabrinuti za svoju budućnost.

Sanjati jak olujni vetar

Ako sanjate jak olujni vetar, onda je to samo odraz vašeg unutrašnjeg stanja. Vas muče jaki nemiri i dileme i vi ne uspevate da se snađete u trenutnoj situaciji.

Vi ste podeljeni između svojih ličnih želja i onoga što vam je nametnuto da uradite. Vi niste zadovoljni i stalno preispitujete sebe. Upravo taj vaš unutrašnji rat se reflektovao u vašem snu i zato ste sanjali olujni vetar.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da se malo opustite i da se oslobodite stresa, jer time možete ugroziti i svoje zdravlje. Najbolje bi bilo da razmišljate pozitivno i da postavite sebi prioritete u životu.

Sanjati da vam vetar duva u lice

Ukoliko ste sanjali kako vam vetar duva u lice, taj san nema dobru simboliku. U budućem periodu ćete verovatno imati dosta problema i prepreka na vašem putu do uspeha.

Ono što je važno jeste da ostanete pozitivni i da se ne predajete u teškoj situaciji. Ovaj san bi trebalo na neki način da vas pripremi za težak period koji uskoro dolazi.

sanjati vetar
Sanovnik vetar – Šta znači sanjati vetar?

Sanjati da vam vetar duva u leđa

Ako sanjate kako vam vetar duva u leđa, taj san ima dobru simboliku i najavljuje uspeh koji vas očekuje u skorije vreme. U tome će vam verovatno pomoći neka bliska osoba, a vama savetujemo da ne odbijate nikakvu pomoć.

Sanjati da se borite protiv olujnog vetra

Ako ste sanjali olujni vetar i ako ste se borili protiv njega u vašem snu, taj san ima pozitivnu simboliku. U predstojećem periodu ćete doživeti dosta uspeha i imaćete sreće na gotovo svim životnim poljima. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da budete još odlučniji i da se borite za sebe i za svoje ciljeve.

Sanjati da čujete zvuk vetra

Ako sanjate kako čujete zvuk vetra, onda je to dobar znak. Pred vama je jako uspešan i srećan period pun radosnih momenata.

Imaćete sreće kako u ljubavi tako i na poslu, a i zdravstveno ćete se dobro osećati. Konačno ćete uspeti da rešite sve probleme i da uživate u miru i u harmoniji sa svojim najbližima.

sanjati vetar
Sanovnik vetar – Šta znači sanjati vetar?

Sanjati da vam vetar unosi prašinu u oči

Ako ste sanjali kako vetar duva i kako vam unosi prašinu u oči, to je onda znak da se vi nekoga plašite u realnom životu. Zapravo, vi imate strah od toga da čujete nečije mišljenje.

Moguće je da je u pitanju neko sa posla ili neka druga osoba koju jako poštujete.

Sanjati da vas je vetar oduvao

Ako ste sanjali kako vas je vetar oduvao, onda je to loš znak. Uprkos velikim naporima i trudu, vi nećete uspeti da ostvarite ono što ste zamislili i doživećete neuspeh.

Najverovatnije je to neuspeh na poslovnom planu, ali verovatno ni u ljubavi nećete imati sreće u periodu koji dolazi.

Preporuka