back to top

Sanovnik grom – Šta znači sanjati grom?

Ako ste čuli da je nekoga udario grom, onda vas je to sigurno potreslo i ostavilo utisak na vas. To znači da je vaš san o gromu samo odraz onoga što se desilo na javi.

Šta znači sanjati grom? Nekada snovi o gromu mogu imati svoju specifičnu simboliku, o čemu ćete saznati nešto više u nastavku teksta.

Simbolika vašeg sna će zavisiti od toga da li ste sanjali kako vidite ili kako čujete grom, da li je grom pukao blizu ili daleko, da li vas je u snu udario grom itd.

Grom je vremenska nepogoda koja je vrlo opasna po ljudski život, te može lako da uništi i nečiju imovinu, da ubije ljude ili životinje, i da pred sobom ostavi pustoš kada spali svojim „udarom“ ili sve pred sobom ili ostavi po nekoga trajne posljedice, a ukoliko on uspije da preživi kada ga „grom pogodi“.

Poznata je narodna kletva koja glasi „grom ga spalio“, koja označava da je ovakva nepogoda vrlo razorna i da može da ubije.

Grom označava opasnost, strepnju, strah ili žrtve koje neko mora da trpi, i protiv kojih nema načina da se bori.

Ako ste čuli da je nekoga udario grom, onda vas je to sigurno potreslo i ostavilo utisak na vas.To znači da je vaš san o gromu samo odraz onoga što se desilo na javi.

sanjati grom
Šta znači sanjati grom?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati grom?

Sanjati kako vidite grom

Ukoliko ste u snu videli kako je grom udario u nešto, onda taj san ima prilično lošu simboliku.

Naime, ovaj san najavljuje neke neprijatne događaje koji slede u bliskoj budućnosti. U vašem životu će se verovatno desiti velike promene i biće vam dosta teško da se na njih naviknete.

Moguće je i da ćete se razočarati, bilo da je u pitanju posao ili prijateljski odnos. Sve u svemu, bićete jako loše raspoloženi i ništa vam neće ići od ruke.

Sanjati kako čujete grom

Ukoliko ste sanjali kako čujete grom, onda taj san znači da ćete uskoro verovatno pretrpeti neku uvredu.

Najverovatnije će vas uvrediti osoba koju ste cenili i sa kojom ste imali dobar odnos. Jako ćete se razočarati u tu osobu i vaš odnos će se nakon toga znatno pogoršati.

Sanjati grom koji čujete u daljini

Ukoliko ste čuli grom koji se dogodio u daljini, onda vas taj san opominje da malo više cenite sebe i da postanete svesni svojih kvaliteta. Vi nemate dovoljno samopouzdanja i ne koristite dovoljno svoje kvalitete.

Držite se po strani i ne preduzimate ništa kako biste napredovali. Ovaj san vas upozorava da postanete malo aktivniji i da se borite za ono što želite.

sanjati grom
Sanjati grom koji čujete u daljini

Sanjati grom koji čujete u blizini

Ukoliko ste sanjali kako čujete grom koji je bio negde u vašoj blizini, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Vi ćete konačno postati svesni sebe i svojih mogućnosti i preuzećete kontrolu nad sopstvenim životom.

Upravo zato vas u budućem periodu očekuje jako puno uspeha i lepih dešavanja. Moguće je i da ćete uskoro ljudima otkriti neke svoje skrivene talente.

Sanjati kako vas je udario grom

Ukoliko ste sanjali kako vas je udario grom, taj san može biti strašan ali njegova simbolika je pozitivna.

Ovaj san znači da vas u predstojećem periodu očekuju slava i bogatstvo. Imaćete dosta uspeha na poslovnom planu i vaša finansijska situacija će biti i više nego dobra.

Sanjati da je grom pukao pored vas

Ukoliko ste sanjali kako je grom pukao pored vas, to nije dobar znak.

Iako se mnogo trudite da ostvarite svoj cilj, ipak će se pojaviti razne prepreke na vašem putu i vi nećete imati uspeha. Bićete jako razočarani kada shvatite da je sav vaš trud uzaludan.

Sanjati kako se plašite groma

Ukoliko ste sanjali kako se plašite groma, onda taj san ima ljubavnu konotaciju. Najverovatnije vam se dopada neka osoba ali nemate hrabrosti da joj priđete.

Ovaj san bi trebalo da vas motiviše da načinite prvi korak i da toj osobi stavite do znanja da vam se dopada.

sanjati grom
Sanjati kako se plašite groma

Sanjati gromobran

San u kome vidite gromobran znači da ćete braniti pogrešnu osobu. Vjerovatno će prijatelj/ica ili neko od članova porodice tražiti da stanete na njegovu/njenu stranu, a da vam nisu rekli potpunu istinu.

Pristat ćete na to i kasno ćete shvatiti da ste pogriješili i da ta osoba ne zaslužuje vašu odbranu i zaštitu. Ipak, moraćete ići do kraja jer je riječ o nekome ko vam je mnogo drag i ne želite da ga ostavite na cjedilu.

U svakom slučaju, ovaj san je ujedno i upozorenje da ne zauzimate ničiju stranu dok ne provjerite sve „argumente i dokaze“ koji govore u njegovu/njenu korist.

Također, u ovom snu možete sanjati i nepoznatu osobu koja će se pojaviti u vašem životu. Branit ćete je iakonisteupoznati sa njenim / njegovim pravim namjerama.

Sanjati da kupujete gromobran

Ako u snu kupujete gromobran to implicira da se mnogo trudite da sakrijete svoje osjećaje jer se plašite da bi vas ljudi mogli povrikediti. – (Sanjati grom)

To je posljedica loših iskustava iz prošlosti. Vjerovatno ste mnogo patili zbog drugih ljudi, pa ste odlučili da vam se to više nikad ne dogodi. – (Sanjati grom)

Bez obzira na to što sada čvrsto vjerujete da ste u pravu, zbog ovakvog stava propuštate mnoge prilike da uživate u životu i da budete sretni. – (Sanjati grom)

PREPORUKA