back to top

Sanovnik hrana – Šta znači sanjati hranu?

Sanjati hranu ima pozitivnu simboliku u sanovniku

Šta znači sanjati hranu? Ako ste sanjali hranu, taj san može na razne načine da se protumači, zavisno od toga da li ste u snu samo gledali u hranu, da li ste je probali ili jeli, da li je bilo puno ili malo hrane, da li je hrana možda bila pokvarena itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati hranu?

Sanjati da gledate u hranu

Uoliko ste sanjali kako samo gledate u hranu, a pritom je ne jedete, taj san znači da postoji nešto u vašem životu što biste jako voleli da imate ali to nije moguće.

Najverovatnije ste nerealni u ljubavi i maštate o tome da doživite neku filmsku ljubav ili da budete sa nekom slavnom osobom.

Takođe, moguće je da maštate o tome da budete milioner i da zarađujete veliki novac. Naravno, sve te želje su nemoguće, pa vas zato ovaj san opominje da postanete malo realniji.

sanjati hranu
Šta znači sanjati hranu?

Sanjati kako spremate hranu

Ako sanjate kako spremate hranu, onda taj san ima dobru simboliku. U budućem periodu možete očekivati neke novčane dobitke, a moguće je čak i neko nasledstvo. Sve u svemu, dobićete dosta novca uskoro i vaša materijalna situacija će se znatno popraviti.

Sanjati kako ste probali hranu

Ukoliko ste sanjali kako ste probali neku hranu, značenje tog sna će zavisiti od toga da li vam se ukus hrane dopao ili ne.

Dakle, ako vam se ukus hrane koju ste probali jako dopao, onda taj san opet ima pozitivnu simboliku. U budućem periodu vi ćete uspeti da se otarasite svih briga koje su vas mučile i skinućete veliki teret sa sebe.

Međutim, ako vam hrana koju ste probali nije bila ukusna, onda je to loš znak. U budućem periodu vas očekuje dosta problema i briga, tako da vam neće biti nimalo lako.

Postoji još jedna opcija, a to je da sanjate kako hrana koju ste probali nema nikakav poseban ukus. U tom slučaju, vaš san znači da ste vi trenutno jako nezainteresovani za bilo šta i da vas ništa ne zanima. Uhvatio vas je neki loš period kada nemate volju da se pokrenete, već čekate da se stvari reše same od sebe.

Sanjati da jedete hranu

Ako sanjate kako jedete hranu, onda je to znak da su vaši ciljevi prilično nerealni i da je prosto nemoguće ostvariti ih. Ovaj san bi trebalo da vas navede da budete malo realniji i da sebi postavite neke lakše ostvarive ciljeve.

Sanjati kako nekoga služite hranom

Ukoliko sanjate kako nekoga služite hranom, onda je to dobar znak. U budućem periodu možete očekivati neko slavlje i dobru zabavu. Osim toga, moguće je da vama dođu neki dragi gosti.

Šta god da je u pitanju, vas očekuje dosta lepih i prijatnih momenata u društvu dragih voljenih osoba.

sanjati hranu
Sanovnik hrana

Sanjati da hranite neku osobu

Ukoliko ste u snu neku osobu hranili, onda je to znak da ćete se ogrešiti o neku blisku osobu u predstojećem periodu.

Moguće je da ćete na neki način povrediti prijatelja, partnera ili neku drugu blisku osobu, a najverovatnije ćete odbiti da joj pomognete onda kada joj to bude najpotrebnije.

Sanjati veliku količinu hrane

Ukoliko sanjate veliku količinu hrane, onda je to loš znak. Moguće je da će vas zadesiti finansijska kriza i da ćete zapasti u neplanirane dugove. Moraćete da se odreknete mnogih stvari u kojima ste do sada uživali, što za vas neće biti nimalo lako.

Ipak, pokušajte da razmišljate pozitivno i znajte da postoji mnogo stvari u životu koje ne zavise od novca. Pokušajte sreću da pronađete u malim stvarima oko vas, a finansijska situacija će se vremenom popraviti.

sanjati hranu
Ukoliko sanjate veliku količinu hrane, onda je to loš znak.

Sanjati kako nemate dovoljno hrane

Ako se desi da sanjate kako nemate dovoljno hrane, onda je simbolika ovog sna sasvim suprotna. Naime, vas u budućem periodu očekuje izuzetno dobra finansijska situacija kada ćete moći sebi i svojoj porodici da pružite sve što vam je potrebno.

Osim toga, ne bi bilo loše da se oprobate u nekoj od igara na sreću, jer je sasvim izvesno da vas očekuje neki dobitak. – (Sanjati hranu)

Sanjati hranu koja je pokvarena

Ako sanjate pokvarenu hranu, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuju zdravstveni problemi. Bićete jako zabrinuti i tužni i biće vam teško da izađete iz loše situacije koja će vas zadesiti. – (Sanjati hranu)

Ovaj san takođe može da znači da će neka osoba iz vašeg okruženja pokušati da vam napakosti i da vam učini nešto loše. – (Sanjati hranu)

PREPORUKA