back to top

Sanovnik krevet – Šta znači sanjati krevet?

U nastavku teksta pogledajte koji su to snovi o krevetu i na koji način se tumače.

Sanjati krevet može da ima različitu simboliku. Važno je da se prisetite u kojoj situaciji ste sanjali krevet i šta ste još videli u tom snu.

Simbolika sna o krevetu će se razlikovati zavisno od toga da li je krevet u vašem snu bio čist ili prljav, spremljen ili neuredan, da li ste možda sanjali svoj sopstveni krevet, da li ste u snu ležali na krevetu, da li ste ga delili sa nekim itd.

U nastavku teksta pogledajte koji su to snovi o krevetu i na koji način se tumače.

sanjati krevet
Šta znači sanjati krevet?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati krevet?

Sanjati prljav krevet

Ukoliko ste sanjali prljav krevet, to je onda znak da vas u budućem periodu očekuju neki zdravstveni problemi. Najverovatnije ćete morati da odložite neke obaveze jer će vam zdravlje biti izuzetno loše. U svakom slučaju, ovaj san vam može biti opomena da što pre posetite lekara.

Sanjati čist krevet

Ukoliko ste sanjali krevet koji je čist, to je onda znak da ste vi verni svom partneru. Vi imate iskrene emocije i poverenje vam je jedna od najbitnijih stavki u vezi.

Takođe, partner je vama veran, tako da vam mnogi zavide na idiličnoj vezi. Vama je savest čista i u svakom momentu vi smete da pogledate svog partnera u oči jer znate da ste u potpunosti iskreni i čisti.

sanjati krevet
Sanjati krevet tumačenje sna

Sanjati sopstveni krevet

Ukoliko ste sanjali svoj sopstveni krevet, onda je to znak da vi treba malo da se opustite i da zaboravite na probleme koji vas muče. Vama je preko potreban odmor od svakodnevnih obaveza i mir u glavi.

Takođe, ovaj san može da se protumači i na neke drugačije načine.

Ukoliko sanjate sopstveni krevet, to može biti i znak da ćete postići uspeh na poslu, odnosno da će neki projekat koji ste započeli dati veoma dobre rezultate.

Sanjati spremljen krevet

Ako je vaš krevet u snu bio spremljen, onda taj san simboliše osećaj sigurnosti. Vi se na javi osećate jako sigurno i ušuškano i nema ničega što bi poremetilo vaš mir.

Sanjati neuredan krevet

Ukoliko se desi da sanjate krevet koji je dosta neuredan, onda je to znak da vi određene aspekte svoje ličnosti krijete i potiskujete od drugih ljudi.

Vi ste jako nesigurna osoba koja nema dovoljno samopouzdanja i koja ne veruje u sebe i u svoje kvalitete.

Sanjati pun krevet

Ukoliko ste sanjali krevet koji je pun, taj san najavljuje neku ljubavnu avanturu koja vas očekuje u bliskoj budućnosti. Najverovatnije vam se dopada neka osoba koju ste skoro upoznali i vi činite sve da je osvojite.

Iako ste odrasla osoba, vi imate leptiriće u stomaku i ne možete da prestanete da mislite na tu osobu.

sanjati krevet
Šta znači sanjati krevet?

Sanjati prazan krevet

Ukoliko ste sanjali krevet koji je prazan, to je znak da ćete se vi jako razočarati u nekoga. Moguće je da vas očekuje dosta briga i problema u budućem periodu i da ćete biti razočarani kada vidite da vam je partner okrenuo leđa.

Sanjati krevet koji je namešten

Ukoliko ste sanjali krevet koji je namešten, to je onda znak da je pred vama svetla budućnost. Vi ste veoma lepo vaspitana osoba koja uspeva sve obaveze i poslove da završi na vreme i koja uvek o svemu misli.

Vama je porodica na prvom mestu i uvek se trudite da im obezbedite sve što im je potrebno.

Sanjati krevet koji je neuredan

Ako ste sanjali krevet koji je neuredan, taj san znači da ćete u skorije vreme najverovatnije čuti neke loše vesti. Moguće je da će se nešto loše desiti nekome ko vam je jako blizak, zbog čega ćete biti tužni.

Takođe, ovaj san može da znači da ćete konačno shvatiti da neka osoba za koju ste mislili da vam je pravi prijatelj zapravo to nije. Bićete razočarani i ljuti na sebe što ste verovali u te laži i što ste dopustili da vas ta osoba već duže vreme laže.

Sanjati kako ležte na krevetu

Ako se desi da sanjate kako ležite na krevetu, onda je to znak da ćete vi shvatiti da ste imali mnoge prilike ispred nosa, ali da ste ih propustili.

Najverovatnije ste jako zatvorena osoba koja se uvek drži po strani i koja deluje potpuno nezainteresovano pred drugima. Upravo zbog toga se dešava da ljudi o vama steknu pogrešno mišljenje.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da počnete malo više da se ističete u društvu i da pokažete sve svoje kvalitete.

Takođe, pažljivo posmatrajte sve oko sebe jer moguće je da vam se pružaju neke prave prilike koje ne bi bilo dobro da propustite.

Sanjati kako sa nekim delite krevet

Ukoliko ste sanjali kako sa nekim delite krevet, taj san znači da vi imate potrebu da budete intimni sa nekom osobom, a moguće je da je to i osoba koju ste sanjali

Alternativno, ovaj san može značiti da vas uskoro očekuju intimni i romantični trenuci sa vašim partnerom, a moguća je i nova ljubavna romansa.

Preporuka