back to top

Sanovnik krov – Šta znači sanjati krov?

Simbolika snova u kojima krov dominira kao motiv može da bude različita. U ovom tekstu pogledajte koji su to snovi o krovu i kako se mogu tumačiti.

Sanjati krov od crepa nekada simbolizuje miran život. Vi ste osoba koja se, ni u trenucima kada je imala najviše novca, nije razbacivala već je ulagala u stvari od kojih će u budućnosti imati koristi. 

Takav način života vam je omogućio da uvek imate rezervu koja vama i vašoj porodici pruža osećaj sigurnosti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati krov?

Sanjati lep krov

Ako sanjate krov koji jako lepo izgleda, to je onda znak da ste vi jako racionalna osoba i da sebi postavljate realne životne ciljeve.

Svesni ste svojih mogućnosti i prema njima se upravljate. Upravo zato i uspevate da ostvarite većinu svojih planova i da budete srećni.

sanjati krov
Sanjati lep krov

Sanjati obrušen krov

Ako ste u snu videli krov koji je obrušen ili nesređen, onda je taj san samo odraz vašeg straha od onoga što budućnost donosi.

Vi se jako plašite promena koje bi mogle da se dese u bliskoj budućnosti jer ne volite ništa što bi narušilo vaš mir i unutrašnju harmoniju.

Moguće je da vas muče problemi sa novcem i da već sada ne znate kako ćete da izađete iz loše finansijske situacije.

Alternativno, obrušen ili potpuno porušen krov može da ukazuje na svađe koje vas očekuju u budućem periodu.

Najverovatnije će to biti svađe u partnerskom odnosu, a moguće je da dođe i do razlaza.

Sanjati kako stojite na krovu

Ako sanjate kako stojite na krovu, onda taj san simboliše vaše samopouzdanje i sigurnost. Vi ste jako sigurni u sebe i zadovoljni ste svojim životom.

Nikada ne čekate ničiju pomoć, već uvek sve završavate sami. Sigurni ste u svoje sposobnosti i kvalitete i verujete da možete da ostvarite sve što poželite.

Sanjati krov od crepa

Ukoliko ste sanjali krov od crepa, onda je to znak da vi živite mirno i da uvek štedite novac za nepredviđene situacije.

Vi niste osoba koja se rasipa, već uvek racionalno raspolažete svojim novcem. U vašem domu vladaju harmonija i mir i nema ničega što bi moglo narušiti vašu sreću.

sanjati krov
Sanjati krov od crepa

Sanjati krov od drveta

Ukoliko ste sanjali krov od drveta, onda taj san najavljuje izdaju koju ćete doživeti od nekih prijatelja.

Kada se budete našli u veoma teškoj situaciji, vaši prijatelji kojima ste najviše verovali će vam jednostavno okrenuti leđa. Jako ćete se razočarati i shvatićete da vam to i nisu nikada bili pravi prijatelji.

Sličnu simboliku ima i ukoliko sanjate majmuna. 

Sanjati kako ste pali sa krova

Ukoliko ste sanjali kako ste pali sa krova, taj san znači da će vam neko ukazati čast u budućem periodu i da ćete biti jako cenjeni zbog svog uspeha i celokupnog ponašanja.

Sanjati da pravite (postavljate) krov

Kada u snu gradite, tj. postavljate krov to simboliše prosperitet u životu. Moguće je da ćete vrlo brzo ostvariti cilj o kome dugo maštate. Nezavisno od toga da li je reč o poslu, porodici, ljubavnom životu ili nečem četvrtom za čime žudite.

Činjenica je da još uvek postoje neke stvari koje biste želeli da promenite ili postignete, ali imate još mnogo vremena i za to.

Uskoro ćete moći da odahnete i da se malo posvetite sebi, članovima porodice, partneru ili prijateljima.

Ako u vašem snu neko drugi postavlja krov moguće je da ćete se obradovati zbog nečije sreće ili uspeha.

Možda će vas usrećiti vesti od bliskih ljudi, a možda će vam biti drago što se nešto lepo dešava vašem poznaniku.

sanjati krov
Sanovnik krov – Šta znači sanjati krov?

Sanjati da skidate krov

Skidati krov sa kuće ukazuje na to da ste nezadovoljni nekim stvarima u svom životu. Razmišljate o tome šta treba da uradite kako biste to promenili. Važno je da u tom procesu transformacije razmišljate pozitivno.

Menjajte ono što se dâ promeniti, a ono na šta iz bilo kog razlog ne možete da utičete, nemojte da analizirate.

San u kome vidite kako neko skida krov je znak da ste dopustili da vas tuđe brige opterećuju toliko da nemate vremena da mislite na sebe. – (Sanjati krov)

Shvatili ste da pokušavate da rešavate nečije probleme, a da pri tome zanemarujete ono što se vama dešava. Morate što pre da prestanete da živite njihove živote i da svoj učinite što lepšim i kvalitetnijim. – (Sanjati krov)

Sanjati da popravljate krov

Snovi u kojima popravljate krov imaju značenje slično kao i kada ga u snu gradite. Dakle, ovakvi snovi simbolišu progres, uspeh i sreću u životu. – (Sanjati krov)

Moguće je da ćete napredovati u karijeri, osnovati porodicu ili konačno početi da živite onako kako želite i gde želite. Pred vama je period sreće, radosti i lepih trenutaka. – (Sanjati krov)

PREPORUKA