back to top

10 stvari koje ne smete da uradite na prvom sastanku

Dugo očekivani prvi sastanak ume da se pretvori u noćnu moru ili da bude najdosadnije mesto na kom bi ste bili.

ljubav2 10 stvari koje ne smete da uradite na prvom sastanku

 

U tom slučaju, padate u iskušenje da uradite nešto što nikad ne bi trebalo ni da pomislite.

Pobeći odmah
Koliko god bio snažan vaš instinkt za preživljavanjem, ignorišite ga. Prijavili ste se na ovaj čudan sastanak, a sada dajte sve od sebe da on uspe.
Napiti se
Izgleda kao najbolje moguće rešenje, ali od toga može samo da vam bude još gore. A mamurluk i glavobolja teško da će vas odvesti do romanse.
Nabrojati spisak hrane koju ste tog dana pojeli
Koliko god da nemate o čemu da pričate, nemojte ovo da radite. Ne spominjite ni pržena jaja za doručak, jednostavno, preskočite ovaj deo.
Sakriti se u toaletu
Čim odete do toaleta, vreme počinje da radi protiv vas. Što duže se budete zadržali u toaletu, delovaćete kao neko ko ima digestivnih problema ili nekih gorih, a to nikako neće odvesti do romatike.

 

Nositi trenerke
Koliko god da je stresna situacija prvi sastanak, pa želite da se osećate što opuštenije, da obučete široku duksericu, trenerku ili pončo, ovo nije prihvatljivo oblačenje za prvi sastanak.

 

Praviti panične face u pauzama
Mučno ćutanje tokom sastanka zaista ume da pokvari svaku romantiku, ali iako paničite u sebi, ne dajte da vam se to vidi na licu.

 

Sedeti tiho bez pričanja
Mislite da možete samo da sedite i uživate u ćutanju i društvu jedno drugoga? Ne, ne dolazi u obzir.

 

Razdrati se – Reci nešto zanimljivo!
Vašem partneru je ponestalo ideja za razgovor, a vi se “ubiste” pričajući. Ne, nije rešenje ako mu odbrusite da treba on da vas zabavi.

 

Izbegavati kontakt očima
Gledanje u oči partnera s kojim ste na prvom sastanku je jedna od težih stvari, ali suočite se sa tim inače ćete ispasti jako čudni.

 

Pokazivanje fotografija kućnog ljubimca – ponovo
Imate fore da je pokažete samo jednom.