back to top

Da li znate da flertujete?

flirt da li znate da flertujete?Svaka žena nosi u sebi seksi flert i sposobnost da privuče pažnju muškarca. Ipak nemaju sve ženedovoljno samopouzdanja da to i upotrebe. Flert je vrlo važan korak do spajanja dvoje ljudi. Ali, ne zaboravimo i muškarci imaju strah da se nisu dobro razumeli sa ženom ili da nisu dovoljno privlačni…

Dakle, ako ugledate nekog ko Vam se sviđa i želite da komunicirate s njim, morate i njemu malo pomoći.

Flert ne bi trebalo da bude agresivan, sve zavisi od osobe,ako ste od stidljivijih svakako želite da pošaljete poruku, ali na tih i uzdržan način. Ako ste pak otvoreniji imaćete nešto agresivniji i očigledniji pristup.

Evo nekoliko saveta kako da flertujete…

Stidljive devojke:

1. Kontakt očima uz osmeh

Ako se nalazite preko puta nekog ko Vam se sviđa pogledajte ga pravo u oči i osmehnite mu se. Osmeh je zapravo pozivnica na druženje i znak da ste prijateljski nastrojeni prema njemu.

2. Ako uzvrati osmeh, okrenite se!

Ako ste mu se nasmejali prebacili ste loptu u njegov deo terena, od njega se očekuje sledeći korak. Ako Vam uzvrati osmeh, okrenite se od njega i nakon nekoliko sekundi okrenite se opet ka njemu i osmehnite mu se ponovo. Najverovatnije će Vas merkati posle toga i ako Vam ope uzvrati osmeh, znači da mu se dopadate. Ako ima hrabrosti, prići će Vam i započeće razgovor.

3. Lagano napravite polukrug stopalom

Ako sedite, pogledajte onog ko Vam se dopada i lagano pomerite stopalo polukružnim pokretom, pre svega ako ste u suknji u tom trenutku, ovako ćete mu zasigurno staviti do znanja da Vam se sviđa. Ova potez nogom će mu skrenuti pažnju na Vaše noge, te će on biti još više privučen vama.

Na zaboravite, muškarci su vizuelna stvorenja stoga se pobrinite da istaknete svoje fizičke kvalitete. Ako ne nosite suknju, onda možete uraditi nešto drugo kako biste privukli njegovu pažnju, recimo možete lagano podići glavu i nagnuti vrati ka napred, vrlo suptilno – on će od svega toga videti kako Vam dodiruje seksi vrat.

Ako niste stidljiva devojka:

1. Gledajte i pričajte!

Ako vidite nekog ko Vam se sviđa i dalje stoji pravilo kontakta očima jer je to najmoćniji alat kad želite da komunicirate s nekim. Ako niste stidljivi, možete početi neki neobavezan razgovor dok on prolazi pored Vas. Možete samo reći „Zdravo“ tišim, zavodničkim glasom uz osmeh i jednostavno sačekati da on otpozdravi. Ovako ćete mi na očigledan način staviti do znanja da Vam se sviđa bez agresivnog i nametljivog pristupa.

2. Započnite razgovor

Ako želite još snažniji utisak da ostavite i da mu još jasnije stavite do znanja da Vam se sviđazapočnite razgovor s njim. Izmislite neki način da počnete priču, pitajte ga za pravac kojim se ide negde, za mišljenje o nečemu ili čak pozajmite olovku od njega – šta god je potrebno da započnete razgovor. Ako je i on zainteresovan za Vas, nećete morati da uložite previše napora, on će uzvratiti flertom. Razgovor će Vas odvesti gde bi već trebalo.

3. Dajte ili tražite broj

Ako ste slučajno naleteli na tog čoveka, koja je šansa da se to ponovo dogodi? Da ne biste čekali danima na istom mestu, tražite od njega broj telefona (ako on ne zatraži Vaš prvi), ili zapišite svoj broj i dajte mu cedulju uz obavezan osmeh. Ako stvarno između Vas nešto postoji, on će svakako želeti da Vas kontaktira i to što pre

Zapamtite: Bez obzira da li spadate u grupu stidljivih ili ne stidljivih žena osmeh se uvek podrazumeva! Na taj način šaljete pozitivnu poruku i odajete utisak vesele i pozitivne osobe. Pored toga osmeh oplemenjuje lice i ističe istinsku lepotu.