back to top

I ženstveni i zavodljivi u pantalonama

Pantalone su i ove sezone vrlo upečatljive na modnoj sceni, dizajneri su im novim krojevima, bojama i desenima dali još moderniji i ženstveniji izgled. Tako se u aktuelnim kolekcijama mogu videti modeli po svačijem ukusu, a mnoge možete kombinovati uz različite stilove.

pantalone i ženstveni i zavodljivi u pantalonama

I ove sezone može se primetiti uticaj retro mode, pa su se u samom vrhu modne lestvice našle pantalone kreirane u stilu 60-ih, 70-ih i 80-ih godina, kojima su dizajneri dali nešto moderniji pečat.

Kraće pantalone, iznad članka, imaju malo širi struk i odlično ističu figuru. Najlepše stoje uz obične i majice sa sitnim naborima, a mogu da budu izbor i za dan i za veče.

Moderne su i pantalone visokog struka i veoma širokih nogavica u stilu 70-ih godina, u kojima noge deluju duže i mršavije. Dizajnirane su od pamuka i lana, lepo padaju, lagane su i prijatne za nošenje. Uglavnom su kreirane u neutralnim bojama tako da se mogu lako kombinovati uz sve aktuelne dezene i printove. Cigaret pantalone dominiraju u mnogim kolekcijama, a u zavisnosti od kombinacije mogu da budu izbor i za ležerne i svečanije prilike.

Hit sezone su i lepršave svilene pantalone koje su veoma udobne, odlično stoje i uz kežual i svečanu odeću, a stilisti predlažu da birate modele koji nisu ni previše uski ni široki, a za upečatljiviji izgled one prošarane desenima i printovima. Veoma su moderne i pantalone u boji, različitog kroja – crvene, plave, narandžaste, ljubičaste… – koje možete kombinovati sa kontra bojom istog intenziteta, kao i sa desenima i neutralnim tonovima.

Aktuelni su i klasični modeli sa nešto spuštenijim strukom koji se ove sezone nose sa uvučenim košuljama i majicama. Trapez pantalone, takozvane “zvoncare”, kao i “harem” modeli, posebno oni dizajnirani od svetlucavih materijala, kao i uske pantalone koje lepo ističu figuru veoma su upečatljivi, a sa odgovarajućom obućom prava su efektna modna kombinacija.