back to top

Kako da ga smuvaš za šankom

Filmovi su puni ovakvih upoznavanja, u većini serija je upravo šank pravo mesto za prvi kontakt s tipom. U inostranstvu su takvi “startovi” puno sofisticiraniji nego kod nas, ali verujemo da bismo uz malo edukacije vrlo brzo mogle upoznati pravog muškarca – za šankom. Evo što o takvom udvaranju kažu stručnjaci – šankeri.

sank muvanje kako da ga smuvaš za šankom

1. Lokacija je sve
Kada birate mesto za šankom, izbegavajte ivicu, jer tamo doslovno neće biti nikoga. Ako želiš da upoznaš tipa, moraš da se stopiš sa ruljom, a najbolje rezultate možeš da očekuješ ako odabereš mesto blizu muškog društva.

2. Započni razgovor
Znamo da je teško, ali šankeri savetuju da preuzmeš prvi korak. Predstavi se, ili ako ti je to previše, jednostavno se kucni čašom o čašu i nadaj se najboljem.
3. Ostavi mobilni
Nekima je zanimacija za ruke cigareta, a nekima mobilni. Ako sve vreme visiš na telefonu, delovaćeš jako nepristupačno, pa smanjuješ šanse da će neko hteti da ti priđe.
4. Smeši se
Retko ko će hteti da priđe namrgođenoj curi koja izgleda kao da bi radije bila kod kuće. Ne moraš se keziti kao da si naduvana, ali tu i tamo pokaži zube.
5. Odaberi pravo veče
Sumnjamo da ćeš u ponedeljak naleteti na muškarca svog života, barem ne za šankom. Šankeri kažu kako je sredina nedelje najbolje vreme za upoznavanje, jer su ljudi raspoloženi za izlazak, ali još uvek dovoljno trezni da s njima možeš da pričaš. Petak i subota su često rezervisani za opijanje, a svaka žena zna da je s takvim muškarcima teško voditi kvalitetan razgovor.