back to top

Najdirektniji načini zavođenja nisu efikasni

Autorka knjige “Govor tela dejtinga” otkriva mnoge tajne pomoću kojih objektu svoje pažnje možete da pokažete da vam se sviđa.

ljubav najdirektniji načini zavođenja nisu efikasni

Tonja Rejman tvrdi da suptilno zavođenje daje bolje rezultate, a ovo su neki od njenih saveta za flert koji nije baš toliko očigledan.

1. NAGNITE SE PREMA NJEMU

Ljudi se prirodno naginju prema onome što ih privlači, a udaljavaju se od onoga što ih odbija. Nagnite se prema njemu i pokažite mu da vas privlači poput magneta.

2. NAMERNA NEZGODICA

Odglumite da ste slučajno posegnuli za istom hranom na švedskom stolu ili umesto svog, podignite njegov mobilni. Kada prolazi pored vas, dodirnite mu ruku ili rame i stvoriće se seksualna napetost koju će teško moći da ignoriše.

3. PRSTI NA NOGAMA

Uvek uperite svoje nožne prste u smeru muškarca koji vam se sviđa. Tim pokretom pokazujete mu da vam je stalno u mislima, ali i da želite da mu se približite u bilo kom trenutku. Na stopalima se nalazi više neurona nego na rukama, ramenima, nogama i leđima, a mnogi imaju izražen snažan fetiš upravo na ovaj deo tela.

4. LIČNI PROSTOR

Uđite u njegov lični prostor nekim delom svog tela, na primer stopalom ili laktom ili stavite čašu blizu njega. Na taj način govorite mu da želite da budete blizu njega, a da niste izgovorili nijednu reč.

5. ODOBRAVANJE

Kada žene međusobno razgovaraju, klimanje glavom za njih znači razumevanje i podršku. Muškarci potvrdno klimanje glavom vide kao znak slaganja s onim što govore. Oni cene odobravanje jer im to pokazuje da rade posao vredan hvale.

6. DODIRNITE SVOJE SRCE

Kada čujemo neku tužnu i bolnu priču ili kada želimo da izrazimo ljubav prema nekome ili nečemu, često stavljamo ruku na grudi, preko srca. Pokažite mu da vas je dirnuo u srce tako što ćete prineti ruku na svoje srce, piše She.

7. GLEDAJTE NJEGOVO LICE

Kada vam govori, posmatrajte njegovo lice, a pogled neka vam se najčešće zaustavlja na njegovim ustima. Na taj način privlačite mu pažnju na ljubljenje.

foto: Guliver/Thinkstock