back to top

Najskuplja hidratantna krema na svetu

krema najskuplja hidratantna krema na svetu Ako ste neko ko voli da isprobava najnovije i najbolje preparate za negu kože, onda krenite da štedite.

Ovog septembra, Cle de Peau Beaute, će predstaviti specijalnu kolekciju svojih poznatih hidratantnih krema, La Crème, sa rekordnom cenom od 13.000 dolara.

Glumica i pevačica Amanda Seyfried je zaštitno lice brenda, a Cle de Peau Beaute sa predstavljanjem svog specijalnog izdanja proslavlja 30 godina postojanja.

Izdanja koja nisu specijalna će se prodavati po ceni od oko 600 dolara.

“Obično ne pravimo specijalna izdanja naših proizvoda, ali ovo je posebna prilika radi proslavljanja 30 godina postojanja naše kompanije. Nadamo se će se svideti našim stalnim potrošačima i ljudima koji su zainteresovani za fenomenalne proizvode”, rekla je Meguni Kinukava.

Samo će tri pakovanja protiv starenja od po 50 grama biti u prodaji. Ako se bude više tražilo od ova tri pakovanja, kompanija će napraviti još.

Proizvod, koji tek treba da bude prikazan, svoju cenu duguje pakovanju koje je ručno izrađeno i sastoji se od 30 slojeva kristala i platine kozmetičke kompanije iz Japana.

Po gramu, visoko performansna hidratantna krema protiv starenja je pet puta skuplja od zlata i veruje se da je to najskuplja krema za lepotu na svetu.