back to top

Ona se nabacuje tvom dečku?

Teško je sačuvati hladnokvnost ako se neka devojka mota oko vašeg dečka, ali najveća greška bi bilo napraviti scenu. To što se ona ne ponaša kao dama, ne znači da i vi treba da krenete njenim stopama.

muvanje ona se nabacuje tvom dečku?

Svakoj dami se bar jednom desilo da se u njenom prisustvu druga žena nabacuje njenom dečku. Prva, međutim, i potpuno pogrešna reakcija je pravljenje scene. Bolje je pridržavati se sledećih pravila.

Nemoj joj prilaziti
Suptilno ubacivanje u razgovor je u redu, ali ako nastupite sa suviše agresivnim stavom i počnete da joj objašnjavate da mora da se skloni od vašeg dečka, stvorićete neprijatnu situaciju. Vaš izabranik će misliti da nemate dovoljno poverenja u njega i da mislite da ne ume sam da reši situaciju. Stvorićete konflikt i ostati bez opcije mirnog rešavanja situacije. Samo zato što se ona ne ponaša kao dama, ne znači da i vi treba da krenete njenim koracima.

Ne optužuj ga
Vaš dečko može biti sasvim nedužan u celoj priči. Postoji šansa da ju je izazivao, ali postoji i šansa da je devojka pogrešno protumačila sve i krenula u napad, bez razmišljanja o posledicama.
U svakom slučaju, dajte izabraniku priliku da se izjasni i pokaže da stvarno nema mesta za paniku. Ako ima, rešite to nasamo, a ne u javnosti.

Saznaj kontekst
Možda se znaju od pre. Možda je reč o nesporazumu. Možda nije ni znala da je dečko zauzet.