back to top

Posle raskida seksajte se sa prijateljem

Sindi Holbruk zarađuje za život tako što daje savete ljudima kako da bolje žive. Ona je life coach ili u njenom slučaju – savetnica specijalizova za razvode

seks zene muskarci posle raskida seksajte se sa prijateljem

 

Sindi Holbruk, savetnica za razvode, u svom poslednjem razgovoru za Hafington Post jasno je dala do znanja da je dobro imati seks sa svojim prijateljima.

U situacijama nakon raskida ona preporučuje: “Uvek savetujem… pokušajte da nađete dobrog prijatelja sa kojim možete da se upustite u bezbrižni ljubavnički odnos za koji znate da neće otići u pogrešnom smeru”.

Nakon toga odgovorila je i na večno pitanje o potencijalnom uništavanju prijateljskog odnosa: “Ko vam garantuje da se neko prijateljstvo ne bi raspalo i da u njemu nije bilo seksa? Ako se oboje složite da želite da krenete u tom smeru… Nemoguće je predvideti budućnost”.

Na njen savet se nadovezao i “HuffPostov” bloger Majkl Solomon: “To je od velike pomoći. Kada imate seks sa prijateljem i pritom je taj seks jako dobar. To je moj savet: pokušajte stvarno da taj seks bude jako dobar kad se seksate sa prijateljem”.