back to top

Praznici na noktima

Uprkos uvreženom mišljenju, od iscrtanih noktiju deli nas nekoliko ne tako složenih koraka, poručuju ljubitelji ovakvog ulepšavanja. Uoči velikih zimskih praznika pustite mašti na volju i vežbajte, jer nema mnogo vremena do prve prilike u kojoj ćete pokazati svoje savršeno ukrašene nokte.

nokti foto 1 praznici na noktima

Praznično raspoloženje čine i adekvatno išarani nokti. Međutim, pripadnice nežnijeg pola najčešće odustaju od takvog ukrašavanja misleći da je reč o delu profesionalca.

Prema rečima uvežbanih „ukrašivača noktiju“, potrebno je tek nekoliko lakova, lepljiva traka, makaze, tanja četkica i malo strpljenja.

U zavisnosti od afiniteta, osnovne boje mogu da variraju. Najčešće će to biti razne nijanse vesele crvene (poput one sa Deda Mrazovog odela ili čarapa za poklone), ali i tamnozelene (kako bi nokti asocirali na božićnu jelku).

Takođe, najveći broj nastupajućih praznika „smešten“ je usred zime, pa će beli nokti biti na rukama onih pripadnica lepšeg pola koje vole sneg. U ovom slučaju dobrodošli su i bledoplavi i svetlosrebrni tonovi.

Najvažnija preporuka je, složni su eksperti za manikir, da pre nego što se upustite u pravljenje dizajna za važne događaje, ipak, prvo provežbate.

nokti praznici na noktima

Svaki sledeći „crtež“ biće bolji, svaka linija brže i preciznije nanesena na nokte. Ne zaboravite na činjenicu da više slojeva laka zahteva i više vremena za sušenje vašeg remek-dela.

Jelke sa novogodišnjim kuglama, zvezdice, Sneško Belić, pokloni sa mašnama, sneg…

Nekoliko ideja je na fotografijama, ali pustite mašti na volju i vežbajte, jer nema mnogo vremena do prve prilike u kojoj ćete pokazati svoje savršeno ukrašene nokte.

Srećno!