back to top

Sakrij tragove noćnog života

Da li si ikada pokušala da sakriješ podočnjake i zatim zaključila da ih je korektor učinio još upečatljivijima? Možda jednostavno koristiš pogrešne proizvode!

korektor 292384022 sakrij tragove noćnog života

Izražene podočnjake nije lako potpuno ukloniti, ali uz pravilno odabrane proizvode i dobru make-up rutinu možeš ih učiniti gotovo nevidljivima.

1. Korektor mora da bude kremast

Gusti korektor kojim prikrivaš bubuljice na podočnjacima neće izgledati dobro. Za područje ispod očiju potreban ti je kremasti korektor koji će se lepo stopiti s kožom.

2. Krema za područje oko očiju

Korektor na suvoj koži ne izgleda dobro pa, pre nanošenja, na podočnjake utapkaj malo kreme namenjene za to područje. Ako je ne koristiš, poslužiće i obična hidratantna krema.

3. Pažljivo biraj nijansu

Žene često izaberu najsvetlije boje korektora kako bi vizualno “posvetlile” podočnjake, a time samo još više privlače pažnju na njih. Dobar korektor treba da bude za nijansu svetliji od tvog tena (ne od boje tvojih podočnjaka) i izabran u skladu s tonovima tvog lica. Znači, nemoj birati roskaste nijanse ako je tvoja koža tople nijanse.

4. Nemoj da stavljaš previše korektora

Prevelike količine šminke takođe će privući pažnju na podočnjake, pa ga uvek dobro utapkaj prstima ili četkicom i koristi ga samo u malim količinama.