back to top

Sanovnik drugarica – Šta znači sanjati drugaricu?

Šta znači sanjati drugaricu? Sanovnik otkriva detaljno tumačenje sna!

Videti drugaricu u snu je dosta česta pojava, a ovaj san se može tumačiti na razne načine.

Važno je da se prisetite tačne situacije i načina na koji ste sanjali drugaricu i šta ste sve videli u tom snu.

Moguće je da samo vidite drugaricu u snu, da sanjate kako se svađate ili kako se smejete sa drugaricom, da sanjate drugaricu iz detinjstva ili kako vam je drugarica umrla itd.

U nastavku pogledajte kako izgleda tumačenje snova u kojima se drugarica javlja kao dominantan motiv.

sanjati drugaricu
Sanovnik drugarica – Šta znači sanjati drugaricu?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati drugaricu?

Sanjati da vidite drugaricu. Ukoliko ste sanjali kako vi vidite svoju drugaricu, onda taj san znači da vas u skorije vreme očekuju neke lepe vesti koje se tiču direktno vas ili neke vama bliske osobe.

Alternativno, ovaj san može značiti da vi odbijate neku svoju lošu osobinu i da niste spremni da je prihvatite.

Sanjati kako se smejete sa drugaricom. Ukoliko ste sanjali da se smejete sa drugaricom, taj san samo odražava vašu druželjubivost u stvarnom životu.

Vi imate jako puno prijatelja i volite da provodite vreme sa njima. Najbolje se osećate u društvu, pa vas i u predstojećem periodu očekuje jako puno lepih momenata i druženja.

Sanjati svađu sa drugaricom. Ako sanjate kako se svađate sa drugaricom, taj san znači da mnogo volite svoju drugaricu i da biste voleli više vremena da provodite sa njom.

Moguće je da mislite da vam vaša drugarica ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje.

U tom slučaju najbolje bi bilo direktno da razgovarate sa drugaricom i da joj kažete šta joj zamerate što se vašeg odnosa tiče.

Sanjati drugaricu iz detinjstva. Ako se desi da sanjate drugaricu sa kojom ste se družili u detinjstvu, taj san samo znači da čeznete za osećajem topline i ljubavi koji ste imali dok ste bili mali.

sanjati drugaricu
Sanovnik drugarica – Šta znači sanjati drugaricu?

Moguće je da vas muče mnogi problemi i brige i da vam nedostaje taj osećaj spokoja i mira koji ste imali u detinjstvu.

Takođe, san o drugarici iz detinjstva može da se protumači i na drugi način. Naime, ovaj san može da znači da se vi često ne ponašate u skladu sa svojim godinama.

Moguće je da nekada reagujete nezrelo i detinjasto i upravo zato se može desiti da imate ovakav san.

Sanjati drugarice iz prošlosti. Ukoliko sanjate drugarice iz prošlosti, taj san znači da vi čeznete za nekom svojom osobinom iz mladosti.

Moguće je da ste se vremenom dosta promenili i da više nemate tu osobinu koju ste imali ranije.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste videli drugarice iz prošlosti govori o tome da ćete uskoro zaista sresti neke drugarice koje dugo niste videli i da ćete se lepo družiti sa njima.

Sve u svemu, simbolika ovog sna je pozitivna i ukazuje na lepe momente i druženja koja su pred vama.

Sanjati kako vam je drugarica umrla. Ukoliko ste sanjali kako vam je drugarica umrla, taj san može biti dosta zastrašujući.

Međutim, ovaj san ne treba da vas plaši jer on nema nikakve veze sa smrću. Naime, ovaj san samo znači da se vaša drugarica dosta promenila u poslednje vreme i da je izgubila neku osobinu koju ste kod nje mnogo voleli. – (Sanjati drugaricu)

Osim toga, ovaj san može značiti da se vaš odnos sa drugaricom dosta promenio i da više nije kao što je nekada bio. Jednostavno, neki aspekt tog odnosa je nestao, pa se to reflektuje u vidu ovakvog sna. – (Sanjati drugaricu)

Sanjati kako ste intimni sa drugaricom. Ovaj pomalo neobičan san ne treba da vas plaši. On samo ukazuje na to da postoji velika bliskost između vas i vaše drugarice u stvarnom životu – (Sanjati drugaricu)

Vi se razumete bez ijedne reči i najbolje poznajete jedna drugu. – (Sanjati drugaricu)