back to top

Sanovnik balkon – Šta znači sanjati balkon?

U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o simbolici snova u kojima se balkon javlja kao jedan od glavnih motiva.

Sanjati balkon nije ništa neobično, a smatra se da ovi snovi mogu nositi različitu simboliku sa sobom. Da biste otkrili šta vam vaš san o balkonu govori, potrebno je da analizirate i druge motive koji se javljaju u snu.

Balkon kao dominantan motiv se može javiti u raznim situacijama, a kako će taj san biti protumačen zavisi od celokupnog konteksta sna.

Neka tumačenja kažu da je balkon simbol naše podsvesti i onih skrivenih delova naše ličnosti. Osim toga, balkon u snu simboliše naše ciljeve, ambicije, ali može biti i odraz naše ljubavne situacije i odnosa koji imamo sa ljudima u okruženju.

 Videćete na koji način se ovi snovi mogu protumačiti i kakva je njihova simbolika.

sanjati balkon
Šta znači sanjati balkon?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati balkon?

Sanjati da ste videli balkon

Ako ste u snu samo videli balkon, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Prema većini tumačenja, san u kojem ste videli balkon ukazuje na sreću koja vas očekuje na ljubavnom planu u predstojećem periodu.

Najverovatnije ćete upoznati neku osobu koja će vam se jako svideti i koja će postati važan deo vašeg života.

U početku nećete biti sigurni da li ta osoba oseća isto prema vama, ali uskoro ćete videti da vam je ljubav uzvraćena i da sa tom osobom možete ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu.

Sanjati da se penjete na balkon

Ukoliko ste sanjali kako se penjete na balkon, onda taj san može biti upozorenje za vas da budete oprezni u predstojećem periodu. Moguće je da na javi imate neprijatelja koji se nalazi u vašem okruženju i koja vam radi iza leđa.

Trebalo bi da budete malo oprezniji i da manje verujete ljudima. Ukoliko sumnjate na neku osobu koja bi vam mogla učiniti nešto loše, najbolje bi bilo da se distancirate od nje.

Sanjati majmuna ima istu simboliku. 

Sanjati da se nalazite na balkonu

Ukoliko ste sanjali kako se nalazite na balkonu, onda to ukazuje na neku nesigurnost, najverovatnije kada su u pitanju vaš posao ili finansije.

Verovatno ćete biti u strahu od gubitka radnog mesta i moraćete mnogo da se potrudite da biste zadržali poziciju koju imate na poslu.

Moguće je da će firma u kojoj radite u predstojećem periodu loše poslovati, pa ćete morati da nađete i neki dodatni način da zaradite novac.

sanjati balkon
Sanjati balkon sanjarica

Sanjati da posmatrate oluju sa balkona

Ako ste sanjali kako se nalazite na balkonu i posmatrate oluju, taj san simboliše brojne prepreke i probleme koji će vam se isprečiti na putu.

Najvažnije je da budete uporni i odlučni i da ne dozvolite da vas te prepreke poremete u nečemu. Ukoliko se budete hrabro borili za ono što želite, uspećete da savladate sve te prepreke i da ostvarite svoj cilj.

Sanjati kako imate lep pogled sa balkona

Ukoliko ste sanjali kako stojite na balkonu i posmatrate lepu prirodu i okolinu, to je onda dobar znak. Sanjarica vam u ovom slučaju najavljuje radostan i uspešan period kada će vam sve ići od ruke.

Imaćete uspeha na poslovnom i na emotivnom planu, a i vaše zdravstveno stanje će biti dobro u periodu koji dolazi.

sanjati balkon
Sanjati balkon znacenje

Sanjati da se balkon ruši

San u kojem se balkon ruši može biti dosta zastrašujući, naročito ako ste sanjali da se vi nalazite na njemu. Simbolika ovog sna je takođe loša, ali se odnosi pre svega na vašu ljubavnu situaciju.

Moguće je da prolazite kroz jako težak period kada je u pitanju vaša emotivna veza. Pred vama su brojna iskušenja i prepreke, a u budućem periodu moguć je i raskid. Sve u svemu, za vas dolazi period patnje i bola i trebaće vam dosta vremena da se oporavite od ljubavnih problema.

Sanjati balkon koji lebdi u vazduhu

Ako ste sanjali kako balkon lebdi u vazduhu, to ukazuje na vaše nerealne ambicije i ciljeve. Vi ste sebi postavili mnogo visoke ciljeve koje je gotovo nemoguće ostvariti. Upravo zbog toga vi ne postižete uspeh koji ste očekivali.

Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da budete malo realniji i da postavite ciljeve koji su u skladu sa vašim mogućnostima.

Osim toga, preporučujemo vam da nekada poslušate savete nekih starijih i iskusnijih kolega koji bi vam mogli pomoći i ukazati vam na greške koje pravite.

Budite strpljivi i videćete da će vaš trud nakon nekog vremena doneti željene rezultate.

Preporuka