back to top

Sanovnik veridba – Šta znači sanjati veridbu?

Ako u skorije vreme planirate veridbu ili ako ste se možda nedavno verili sa svojim partnerom, onda je moguće da ćete to i sanjati.

Ako planirate zaruke onda vaš san je samo refleksija svakodnevnih zbivanja, pa verovatno nema nikakvu simboliku. Sanjati veridbu i snovi vezani za vjeridbu mogu da imaju različitu simboliku i značenja.

Simbolika sna o veridbi zavisi od toga da li ste sanjali svoju veridbu ili nečiju tuđu veridbu, da li ste sanjali kako raskidate veridbu, da li je mlada devojka sanjala veridbu itd.

sanjati veridbu
Sanjati vjeridbu i snovi vezani za vjeridbu mogu da imaju različitu simboliku i značenja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati veridbu?

Sanjati svoju sopstvenu veridbu

Ako sanjate svoju sopstvenu veridbu, onda je to dobar znak. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje dosta uspeha i sreće u budućem periodu. Pre svega, bićete jako srećni u ljubavi jer ste konačno našli osobu koja vam u svemu odgovara.

U tom slučaju, ovaj san može da bude i stvarna najava za veridbu i brak koji vas u skorije vreme očekuju.

Sanjati ples sa svojim verenikom/verenicom

Ukoliko ste sanjali kako plešete sa svojim verenikom, odnosno verenicom, onda je taj san opet znak da ćete u skorije vreme podići vezu na viši nivo, odnosno da ćete možda stupiti u brak sa svojim partnerom.

Sanjati da raskidate veridbu

Ako sanjate kako raskidate veridbu, onda je to loš znak. U budućem periodu vas očekuje dosta briga i problema u realnom životu. Imaćete problema kako na poslu, tako i u privatom životu.

Doći će do svađa sa partnerom koje će biti dosta česte, a ni odnosi sa članovima porodice neće biti najbolji.

Dakle, simbolika ovog sna je prilično loša jer pred vama je dosta teška situacija sa kojom se morate nekako izboriti. Pokušajte da ostanete pozitivni i da trezveno pristupite rešavanju svih problema.

sanjati veridbu
Šta znači sanjati veridbu?

Sanajti svog verenika/verenicu kako trči

Ukoliko ste sanjali svog verenika, odnosno svoju verenicu, kako trči onda to nije dobar znak.

Ovaj san najavljuje zdravstvene probleme koji očekuju vas ili neku vama blisku osobu u predstojećem periodu, a moguće je čak da dođe i do smrtnog slučaja na javi.

Sanjati da vodite svog verenika/verenicu na venčanje

Ukoliko ste imali ovakav san, vi ne treba da brinete. Ovaj san ima dobru simboliku i najavljuje period pun lepih momenata i dešavanja koji je pred vama.

Pre svega, ispuniće vam se neka želja o kojoj ste dugo maštali i sve u vašem životu će se odvijati baš onako kako treba.

Sanjati tuđu veridbu

Ako sanjate nečiju tuđu veridbu, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati dosta neočekivanih troškova. Očekuje vas dosta rođendana i drugih slavlja, tako da ćete morati da trošite više novca nego inače.

Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da budete ipak malo štedljiviji i da vodite računa o trošenju novca, kako kasnije ne biste zapali u težu materijalnu krizu.

Sanjati kako vidite neke verenike 

Ukoliko ste sanjali kako vidite neke verenike, onda vam ovaj san može biti upozorenje da ne budete brzopleti, već da uvek dobro razmislite o svojim potezima, naročito kada je u pitanju posao.

Vodite računa pre nego što nešto uradite ili kažete jer bi se moglo desiti da sami upropastite neki projekat na poslu i da zbog toga čak dobijete otkaz.

Osim toga, moguće je da ćete zbog svoje brzopletosti učiniti nešto što će povrediti vama dragu osobu, tako da može doći do svađe. Sve u svemu, birajte reči i pažljivo razmislite pre nego što učinite nešto, kako se kasnije ne biste kajali.

sanjati veridbu
Ukoliko ste sanjali kako vidite neke verenike, onda vam ovaj san može biti upozorenje da ne budete brzopleti

Sanjati verenike u crkvi

Ako ste sanjali kako se verenici nalaze u crkvi, onda je to znak da se nalazite pred velikim iskušenjima i izazovima u stvarnom životu. Naime, verovatno vam se dopada osoba koja je već zauzeta ili ste vi u vezi ili u braku.

Uglavnom, vi ste svesni da ta ljubav nije moguća ali nikako ne možete da se oslobodite grešnih misli. Iako ne planirate da pokleknete pred iskušenjima, vi osećate grižu savesti i krivicu zbog svojih loših misli.

Ako mlada devojka sanja veridbu

Značenje i simbolika sna se menjaju ukoliko se desi da neka mlada devojka sanja veridbu. U tom slučaju, simbolika sna o veridbi je loša jer ovaj san najavljuje nesreću na ljubavnom planu.

Devojka koja sanja veridbu a pritom nije verena verovatno neće imati puno uspeha sa muškarcima u budućem periodu. Tu devojku očekuje dosta patnje i suza kada je ljubav u pitanju.

Preporuka