back to top

Sanovnik restoran – šta znači sanjati restoran?

Restoran je na javi mesto na kome se uživa, u kome se „služi hrana“, te se sklapaju poznanstva, i postižu se poslovni dogovori ili se održavaju neki prijateljski ili ljubavni sastanci uz hranu i piće.

Šta znači sanjati restoran? Iako je restoran u snu relativno redak motiv, on simbolizuje potrebu za druženjem, te ima odliku i nečije usamljenosti i zatvorenosti, pa će tako najznačajnija tumačenja ili značenja ovakvih snova, i biti detaljnije opisana u tekstu koji sledi.

U daljem tekstu saznajte šta znače snovi u kojima se javlja motiv restorana.

S obzirom da smo svi mi različiti i da je teško dokučiti šta je u svačijoj podsvesti, sva tumačenja uzimajte sa rezervom.

sanjati restoran
Šta znači sanjati restoran?

Sanjati da u snu vidite restoran 

Kada ste sanjali da vidite restoran u svom snu, na javi to implicira da ste zadovoljni i ispunjeni i u materijalnom i u „duhovnom“ smislu, te da uživate sa svojim dragim i bliskim ljudima, i vrlo ste bezbrižni u svim svojim životnim aspektima. 

Sanjati kako vi u snu jedete u nekom restoranu 

San u kome ste vi u nekom restoranu, te jedete i pijete uz uživanje i bez opterećenja, na javi ima i lošu i vrlo negativnu simboliku, te označava svađe i sukobe sa vama dragim osobama, a zbog baš vaših nepromišljenih postupaka, kojima ste ih doveli u neprijatnu situaciju i vrlo ih osramotili. 

sanjati restoran
Restoran u snovima

Sanjati kako u snu želite da idete u neki restoran 

Ukoliko ste u snu poželeli da odete u neki „konkretan“ restoran, na javi to označava da ste svesni da je vreme da donesete neke odluke koje ste dugo odlagali, te da ćete uspeti da se sasvim olako i dobro snađete u nekim nepredviđenim okolnostima i situacijama. 

Sanjati da ste u restoranu sa velikim društvom 

Kada ste sanjali kako sedite u svom omiljenom restoranu sa velikim društvom prijatelja ili novih poznanika, ima na javi konotaciju da ćete ubrzo da uspete da se ostvarite na poslovnom polju, te da vas očekuju i napredak,  uspeh, moć i bogatstvo. 

Sanjati da sedite sami u nekom restoranu 

Ako ste sanjali da u nekom restoranu obedujete sasvim sami, na javi označava da ste vi osoba, ili koja nikome ne veruje ili koja je vrlo obazriva prema tuđim namerama ili rečima, te da niste baš i skloni da sklapate nova poznanstva i prijateljstva, jer verujete samo uskom krugu ljudi oko sebe. 

Sanjati da je restoran u kome se nalazite sasvim prazan i nema osoblja ni gostiju 

San u kome je restoran u kome se nalazite sasvim pust, i nema nikoga ko bi vas „uslužio“, a nema ni gostiju, te ste vi postali svesni da je on „ili jeftin, ili na lošem glasu“, na javi simbolizuje da ste pred velikim izazovima i iskušenjima, koja će vam pak doneti odlične prilike za ostvarenje velike i moći i bogatstva, te da je pred vama vrlo lep i bezbrižan period, pun sreće i uživanja. 

sanjati restoran
Šta znači sanjati restoran?

Sanjati kako nemate dovoljno novca da platite račun u restoranu koji je skup 

Ako ste sanjali da ste vi u nekom vrlo ekskluzivnom restoranu, te da nemate dovoljno novca da platite račun, ima na javi značenje da ste pred vrlo velikim materijalnim poteškoćama, a jer niste pažljivo i racionalno raspolagali zarađenim sredstvima, te da ćete biti prinuđeni da se zadužite.

Sanjati da vi radite u nekom restoranu 

Ukoliko ste sanjali da vi radite u nekom restoranu, te poslužujete goste ili pak pripremate hranu, ima na javi značenje da ste osoba koja uopšte ne misli na sebe i na svoje potrebe, jer ste vi sve u životu podredili drugima, i iako vas do neke mere ispunjava i usrećuje da svima baš i pomažete, u suštini ste jako nezadovoljni, i želite da se više poosvetite sebi i svojim potrebama i željama.

Sanjati da vi u snu imate u svom vlasništvu neki restoran 

Ako ste sanjali da ste u snu kupili restoran, te ste vi šef, na javi označava da ste podsvesno željni da budete autoritet i lider, ali da ste sputani strahom od neuspeha, ili pak uopšte niste ni svesni da i nemate dovoljno potencijala i kvaliteta, a za neke poslove kojima žarko želite da se bavite.

Preporuka