back to top

Seksi noge u 10 lakih koraka

Ovog leta u prvi plan stavite noge. Pre nego što stignete do plaže, počnite adekvatnu negu. Na vreme obratite pažnju na kožu, zatezanje, a primenite i sitne trikove sa šminkom. Moguće je da u relativno kratkom periodu vaše noge deluju duže i mršavije.

sexy legs by megaron42 seksi noge u 10 lakih koraka

DEPILACIJA I HIDRATACIJA
Najbolje je prepustiti se rukama profesionalca i izdepilirati se u salonu. Depil krema takođe daje dobre rezultate, a brijač koristite samo u hitnim slučajevima. Kožu nogu negujte svakodnevno hidrantnim mlekom.

DUŽINA
Ako mislite da su vam noge suviše kratke, opredelite se za modele suknji i haljina sa visokim strukom. Obuća u boji kože uvek vizuelno produžuje figuru, a može vam dodati i par centimetara.

SVETLUCANJE
Previše preplanule noge nisu više moderne. Pocrnela koža deluje zavodljivije, ali ovog leta i bele noge (ako su zategnute i negovane) dolaze u obzir. Krema za samopotamnjivanje je idealan izbor, a potrudite se da nađete onu s efektom blagog sjaja.

NEMATE VREMENA ZA PEDIKIR?

Za svaki slučaj sa sobom uvek ponesite rezervni par letnje obuće, ali zatvorene. Ukoliko lak počne da vam se ljušti ili se pojavi plik, kao i gruba, zadebljala koža, uskočite u njih.


VISINA – CIPELE NA ŠTIKLU

Nijedna Nedelja mode koja najavljuje proleće i leto ne prođe bez vrtoglavih štikli. Tako je i ove godine. Ako ste mislili da visoke potpetice idu samo uz sako ili usku haljinu, varate se.

Mini suknje možete nositi uz visoke platforme ili klasične vrtoglave modele salonki.

DUŽE NOGE UZ A KROJ
I ove godine suknje A kroja su popularne. To je dobra vest jer takve haljine, suknje i tunike vizuelno stanjuju noge.

NISTE SVOJI U MINIĆU?
Čak i ako imate najbolje noge na svetu a ne osećate se dobro kada ih otkrijete, seksi efekat će izostati. Ako se ne osećate dobro u mini suknji ili haljini, izaberite šortseve. Novi modeli se mogu nositi i u gradu. Tu je i sledeći trik – ako vam je neprijatno u mini haljini, ispod nje obucite minimalni šorts.

PLATFORME NA PLAŽI
Ako i na plaži želite da vam noge izgledaju neodoljivo, opredelite se za sandale sa platformom. One vizelno produžavaju noge, a lakše ih je nositi po pesku nego klasične sandale na štiklu. Ne zaboravite na neku ludu nijansu laka za nokte.

PAZITE NA KAIŠIĆE
Sandale gladijatorke ili bilo koji drugi modeli sa kaišićima mogu da budu veoma nezgodni kada je velika vrućina. Stopalo otiče, kaišić se useca u kožu i to dovodi do rana i plikova. Razmišljajte o tome kada kupujete letnju obuću.

SIGURNE U SEBE
Nije svaka žena Žizel Bundšen sa kilometarskim nogama, ali to ne znači da ne možete da budete seksi. Uz adekvatnu negu i samopouzdanje izgledaćete neodoljivo u bikiniju, šortsu i mini suknji. Koristite ulja za postizanje blagog sjaja nogu. Čak i maslinovo i bademovo ulje će odlično poslužiti. Štedljivo koristite ulje, samo toliko da vaše noge i bukvalno zablistaju.