back to top

Upotpunite letnji glamur

Čini se da modna scena nikada nije bila tako glamurozna kao ove sezone. Inspirisani raznim retro stilovima, dizajneri su se vešto poigrali sa elegantnim, bleštavim i metalik materijalima i svojim kolekcijama dali potpuno novi pečat. Odeća sa dozom glamura nije rezervisana samo za posebne i večernje prilike, mnogi komadi namenjeni su za potpuno opuštene i ležerne situacije.

8 moda v 620x0 upotpunite letnji glamur

Što se tiče kombinovanja, pravila nema, a stilisti predlažu i svetlucave kombinacije od glave do pete, ali samo ako znate i da ih uskladite i, naravno, nosite.

Haljine dizajnirane od svetlucave svile i satena, metalik i šljokičastih materijala savršeno ističu preplanulost, pa su u svakoj varijanti pun pogodak za kraj leta. Ima ih u svim aktuelnim krojevima, sa izrezima, dekolteom, dugačkih, kratkih, sa popularnom asimetrijom, a pojedini modeli odličan su izbor i za dnevne i opuštene situacije. Moderne su i haljine dizajnirane u kombinaciji svetlucavih i drugih materijala – svile, pamuka, muslina… Aktuelne su i metalik suknje, posebno plisirani dugački modeli, ali i one u retro kroju sa visokim strukom i blagim volumenom koje izgledaju vrlo ženstveno i šik. Upečatljive u svakoj kombinaciji su i šljokičaste tunike i majice, jednobojne ili ukrašene motivima, a dobro stoje i uz pantalone i suknje. Svetlucave pantalone, kako god da iskombinujete, daju pečat celokpunom izgledu, uski modeli figuru čine atraktivnijom, veoma dobro idu uz korsete i top-majice, posebno oni u srebrnim, zlatnim i jarkim nijansama.

Vašu odevnu kombinaciju možete da upotpunite i aktuelnim svetlucavim detaljima – torbom, cipelama, kaišem, šeširom…