Upotpunite letnji glamur

Čini se da modna scena nikada nije bila tako glamurozna kao ove sezone. Inspirisani raznim retro stilovima, dizajneri su se vešto poigrali sa elegantnim, bleštavim i metalik materijalima i svojim kolekcijama dali potpuno novi pečat. Odeća sa dozom glamura nije rezervisana samo za posebne i večernje prilike, mnogi komadi namenjeni su za potpuno opuštene i ležerne situacije.

8 moda v 620x0 upotpunite letnji glamur

Što se tiče kombinovanja, pravila nema, a stilisti predlažu i svetlucave kombinacije od glave do pete, ali samo ako znate i da ih uskladite i, naravno, nosite.

Haljine dizajnirane od svetlucave svile i satena, metalik i šljokičastih materijala savršeno ističu preplanulost, pa su u svakoj varijanti pun pogodak za kraj leta. Ima ih u svim aktuelnim krojevima, sa izrezima, dekolteom, dugačkih, kratkih, sa popularnom asimetrijom, a pojedini modeli odličan su izbor i za dnevne i opuštene situacije. Moderne su i haljine dizajnirane u kombinaciji svetlucavih i drugih materijala – svile, pamuka, muslina… Aktuelne su i metalik suknje, posebno plisirani dugački modeli, ali i one u retro kroju sa visokim strukom i blagim volumenom koje izgledaju vrlo ženstveno i šik. Upečatljive u svakoj kombinaciji su i šljokičaste tunike i majice, jednobojne ili ukrašene motivima, a dobro stoje i uz pantalone i suknje. Svetlucave pantalone, kako god da iskombinujete, daju pečat celokpunom izgledu, uski modeli figuru čine atraktivnijom, veoma dobro idu uz korsete i top-majice, posebno oni u srebrnim, zlatnim i jarkim nijansama.

Vašu odevnu kombinaciju možete da upotpunite i aktuelnim svetlucavim detaljima – torbom, cipelama, kaišem, šeširom…