back to top

Koje mobilne telefone koriste poznati

mobMobilni telefon davno je od svoje praktične i korisne svrhe prerastao za mnoge u stvar prestiža i pokazivanja materijalne moći. Poznati ga ne ispuštaju iz ruku, pa zato veoma često za njega izdvajaju enormne sume.

Mobilni telefon davno je od svoje praktične i korisne svrhe prerastao za mnoge u stvar prestiža i pokazivanja materijalne moći. Poznati ga ne ispuštaju iz ruku, pa zato veoma često za njega izdvajaju enormne sume.

Naš poznati kompozitor Dragan Brajović Braja kaže da je njegov omiljeni telefon iPhone koji koristi godinama unazad. Kako je već navikao na njega (posedujući od 2, do iPhona 3g, 3gs, 4, 4s), ne odustajući kaže da je to njegov prvi, ali dosad i poslednji izbor. Ovom kompozitoru pored funkcionalnosti i kivaliteta isto tako bitno je da telefon bude dizajniran po njegovom ukusu, te zadovolji i estetske kriterijume.

braja

Mirza Šoljanin, ime koje prepoznajemo iz dueta koji je snimio sa Ninom Badrić, izjavio je da često poželi da isključi telefon, ali da mu to ipak posao ne dozvoljava. Njegov omiljeni brend je Apple, a upravo poseduje jedan tako iPhone. Njemu je takođe bitno da su usklađeni funkcionalnost i estetika, a kao i svi drugi, i sam kaže da mu je telefon neprestano u ruci i da koristi sve moguće opcije, pozive, sms poruke, viber, itd.

mirza

Dejan Pantelić, jedan od najpoznatijih voditelja sa ovih prostora, ipak se toliko ne opterećuje brendovima telefona, niti isti koristi osim u praktične svrhe. Neopterećen modernim tehnologijama, ističe da su njemu od svega najbitniji funkcionalnost i praktičnost. Pomalo ironično kaže da je nekad automobil bio mjerilo prestiža, ali kako se danas isti odmah parkira i sklanja u garažu, sada je to mobilni telefon, koji se prilikom sjedanja odmah stavlja na sto. Ovaj voditelj nije pristalica slanja bilo kakvih poruka, nego praktikuje kratke pozive, a sam kaže da dnevno ne razgovara sveukupno više od 15 minuta dnevno.

dejan

Ana Bebić, harizmatična pevačica, kaže da ne zna kako je ranije živela bez mobilnog telefona. Iako je ranije najviše preferirala Samsung telofone, trenutno poseduje iPhone 4S, i kaže da otkako je počela da koristi ovaj telefon ne planira da ga menja, jer kaže da je neprevaziđen u svakom mogućem smislu. Ona kaže da je njoj ipak funkcionalnost najbitnija, a tek estetika i dizajn telefona, jer smatra da je ipak njegova svrha ipak praktičnost i to kad je sve na dohvat ruke. Kako je ova interesantna pevačica iz Metkovića, a trenutno živi u Beogradu, telefon joj uglavnom služi da se čuje sa najbližima koji tamo žive, te da u tim prilikama veoma često šalje i slike, i koristi i druge aplikacije. Ipak, najviše od svega mobilni telefon koristi za razgovor, te da zbog toga ima veliki paket.

ana