back to top

Sanovnik rakija – Šta znači sanjati rakiju?

Rakija je alkoholno piće u ome se ili utapa neka bol i tuga, ili se uz nju veseli i raduje nekim srećnim vestima i životnim događajima.

Šta znači sanjati rakiju? U snovima je rakija relativno redak motiv, ali u principu tumačenja snova su zavisna od načina na koji se rakija sanja, te i od konkretnog događaja i situacije, ali je nepisano pravilo tumača snova, da je rakija sinonim za neku bol i tugu, patnju i brigu, nerazumevanje ili potrebu za utehom i zaboravom.

U nastavku saznajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje rakija.

sanjati rakiju
Šta znači sanjati rakiju?

Sanjati da u snu vidite rakiju

Ako ste sanjali da u snu vidite rakiju uopšte, na javi to znači da ćete uspeti da ispunite neku svoju veliku želju ili maštanje i to baš onda kada pomislite da je sve uzaludno i kada budete spremni da od svega odustanete i dignete ruke.

Pomenuti san se često može odnositi i na neki sasvim neočekivani i iznenadni napredak i uspeh, koji ćete ostvariti veoma lako, uz malo truda i ulaganja.

Sanjati kako u snu pijete rakiju

Ukoliko ste sanjali da vi u snu pijete rakiju, te vam ona peče i žari grlo jer je suviše jaka i ljuta, na javi ima značenje da ste pred izuzetnim poslovnim prilikama i ponudama i da ćete za svoj trud i uspeh biti vrlo hvaljeni.

Ovakav san implicira da ćete uskoro čuti neke vrlo lepe vesti i novosti, ali da vam vaše obaveze kojih ima previše, neće dozvoliti da se posvetite svojim najmilijima te da iste sa njima podelite.

Sanjati kako vi u snu pečete rakiju

Kada ste sanjali kako vi pečete rakiju, sami ili u društvu, na javi to znači da vas očekuju lepi i bezbriđni trenuci koje ćete provesti sa svojim najbližima, prijateljima i članovima porodice.

sanjati rakiju
Šta znači sanjati rakiju?

Sanjati kako vi u snu prodajete rakiju

San u kome vi nekome prodajete rakiju, na javi ima prilično negativnu simboliku i označava kakve gubitke i nevolje u koje možete upasti.

Naime, pomenuti san ukazuje na to da ćete uskoro imati velike novčane gubitke, da ćete uskoro ostati bez finansijskih sredstava, te da će vas to dovesti u sukob sa partnerom ili nekim od članova porodice.

Sanjati kako u snu nekoga služite rakijom

Ako ste sanjali kako nekoga služite rakijom, to na javi ima pozitivnu simboliku.

To vas definiše kao dobru i plemenitu osobu koja ima za nameru da svakome nesebično pomogne u nevolji, da da iskren savet i da bude podrška i oslonac.

Sanjati kako u snu prosipate rakiju

Ako ste sanjali kako u snu prosipate rakiju, na javi to ima pozitivnu simboliku. Naime to označava da ste vi jedna vrlo dobra osoba, spremna da ispuni neka svoja data obećanja.

sanjati rakiju
Sanjati rakiju sanovnik

Definitivno ste osoba od reči.

Sa druge strane, ovakav san može i da ukazuje da ste vi osoba koja ne voli da rizikuje, te da vas je strah od nekih iskušenja i izazova, da uvek igrate na sigurno i da tako pokušavate da svesno izbegnete probleme i neprilike.

Sanjati kako ste popili previše rakije i kako ste se napili

Kada ste sanjali kako ste se vi u snu napili, jer ste popili previše rakije i ona vas je lako omamila, ima u zbilji konotaciju da ste skloni da bežite od nekih problema ili pak od samih sebe, jer vam je teško da se sa nekim nevoljama i preprekama suočite i da rešite ono što vas muči i zabrinjava.

Po nekim drugim tumačima snova, ovakav san je dobar znak, te simbolizuje neki skori veliki napredak, moć i uspehe,te promene na bolje i ostvarenje svih planova i ideja.

Sanjati da ste videli pijanu osobu u snu

Osoba koju ste u snu videli pijanu, na javi vam može doneti velike neprilike, pa je možda vreme dase od nje distancirate.

Moguće je da ste je vi i uvredili nekim svojim postupcima, pa ona sada želi da vam se osveti Sanjati sovu ima isto značenje. 

Preporuka