back to top

Sanovnik krpelj – Šta znači sanjati krpelja?

Ako vas je možda nedavno ujeo krpelj, onda je moguće da ste se uplašili i da je to na vas ostavilo utisak. U takvom slučaju, vaš san o krpelju najverovatnije neće imati nikakvu simboliku.

Šta znači sanjati krpelja? Nekada snovi o krpelju mogu da se tumače na razne načine, u zavisnosti od ostalih elemenata koji se javljaju u snu i od celog konteksta vašeg sna.

Prema većini tumačenja, snovi o krpelju predstavljaju loš znak i ukazuju na nešto loše što vas očekuje u skorijoj budućnosti. Simbolika sna o krpelju će zavisiti od toga da li ste sanjali kako samo vidite krpelja, da li ste sanjali da vas je ujeo krpelj, da li je krpelj u snu ujeo nekog drugog, da li ste možda sanjali kako ste ubili krpelja ili ste na gomili videli puno krpelja. To su samo neke od situacije koje možete sanjati kada su u pitanju krpelji.

U nastavku pogledajte nešto više o simbolici ovih snova i o tome kako se oni tumače.

sanjati krpelja
Šta znači sanjati krpelja?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati krpelja?

Sanjati da vidite krpelja

Ukoliko ste sanjali kako vidite krpelja, onda je to loš znak. U predstojećem periodu vi ćete se osećati jako loše i nećete imati volje ni za šta.

Bićete prilično iscrpljeni i pod pritiskom. Zbog nečega ćete biti pod stresom i jako loše ćete se osećati.

Sanjati kako vidite krpelja na svom telu

Ukoliko ste sanjali kako vidite na svome telu krpelja, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati dosta zdravstenih problema.

Jako loše ćete se osećati i fizički i psihički i biće vam dosta teško da izađete iz teške situacije koja vas je zadesila.

Sanjati kako vas je ujeo krpelj

Ako sanjate kako vas je ujeo krpelj, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati neke zdravstvene probleme i da vam neće biti lako da ih rešite.

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da vodite više računa o svom zdravlju.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vas je ujeo krpelj može da znači da će neka osoba iz vaše okoline početi previše da zabada nos u vaš život.

To će vam jako smetati i nećete znati kako da se otarasite te osobe koja će biti jako nevaspitana i čije društvo vam neće nimalo prijati.

sanjati krpelja
Sanovnik krpelj

Sanjati kako je krpelj ujeo nekog drugog

Ukoliko sanjate kako je krpelj ujeo nekog drugog, taj san može imati različitu simboliku. Naime, važno je da se setite da li je krpelj u vašem snu ujeo neku osobu koju poznajete ili neku vama nepoznatu osobu.

Ako ste sanjali da je krpelj ujeo neku osobu koju zaista poznajete u budnom životu, onda je to znak da vas očekuju problemi sa zdravljem u budućem periodu.

Međutim, ako ste sanjali kako krpelj ujeda neku osobu koju vi ne poznajete u realnom životu, onda je to dobar znak. Vi ćete imati dosta sreće i uspećete da izbegnete neku nezgodu.

Sanjati kako ubijate krpelja

Ukoliko sanjate kako ubijate krpelja, taj san je znak da ćete u predstojećem periodu biti jako uznemireni zbog nečega. Moguće je da ćete primiti neku lošu vest ili da će vam se dogoditi neka nezgoda.

Sve u svemu, očekuje vas jako puno poteškoća u periodu koji je pred vama.

Sanjati kako ste zgnječili krpelja

Ukoliko ste sanjali kako ste zgnječili krpelja, onda taj san znači da vas jako nerviraju osobe na koje ne možete da se oslonite. Ne volite osobe koje brzo menjaju mišljenja i koje nisu pouzdane.

sanjati krpelja
Šta znači sanjati krpelja?

Sanjati mnogo krpelja

Ako sanjate mnogo krpelja, onda je to znak da će vas neka osoba kojoj ste verovali izdati. Veoma ćete se razočarati u tu osobu i nećete moći dugo da pređete preko toga što vam je uradila.

Alternativno, ovaj san može značiti da će neka osoba u koju imate poverenja da vam ukrade nešto. U svakom slučaju, pretrpećete štetu i jako ćete se razočarati. Istu simboliku ima i san u kojem ste videli džinovskog krpelja.

Sanjati mnoštvo ogromnih krpelja

Ako se desi da u snu vidite mnoštvo ogromnih krpelja, to je znak da će neprijatelji doći do vašeg imetka i da će uzeti nešto što pripada vama.

Pred vama je period koji neće biti tako lak i trebaće vam dosta truda i strpljenja da izađete iz teške sitaucije koja će vas snaći.

Preporuka