back to top

Sanovnik lopta – šta znači sanjati loptu?

U ovom tekstu ćete videti kakvu simboliku imaju snovi o lopti i kako ih treba pravilno tumačiti.

Šta znači sanjati loptu? Tumačenje snova sa motivom lopte može da se razlikuje u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili.

Deca mnogo češće sanjaju loptu, nego odrasli, a istraživanja su pokazala da ovakve snove češće doživljavaju dečaci nego devojčice.

Šta znači sanjati loptu?

Ukoliko ste sanjali kako vidite loptu, onda je to znak da ćete u budućem periodu doživeti dosta radosnih momenata.

To će najverovatnije biti radosni trenuci koji neće dugo trajati, ali vi ćete se truditi maksimalno da uživate u njima. Vi ste shvatili da se sreća nalazi u malim stvarima koje nas okružuju i da samo treba obratiti pažnju na njih.

sanjati loptu
Sanovnik sanjati loptu

Sanjati kako bacate loptu

 Ako sanjate kako bacate loptu, onda taj san znači da će vam se uskoro ukazati mnogo dobra prilika i da je na vama samo da je prepoznate i iskoristite.

Zapravo, vi ćete imati priliku da se pokažete u najboljem svetlu i da istaknete sve svoje kvalitete. Istu simboliku će imati i san u kojem vidite kako šutirate loptu.

Sanjati kako vam neko otima loptu

Ukoliko ste sanjali kako vam neko otima loptu, onda je to znak da vi verovatno nećete uspeti da iskoristite priliku koja vam se pruža.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da malo pažljivije gledate oko sebe, kako ne biste propustili priliku koja vam se nalazi ispred nosa. Nemojte dozvoliti da neko drugi iskoristi ono što vi niste umeli.

sanjati loptu
Šta znači sanjati loptu?

Sanjati kako se igrate loptom

Ako ste sanjali kako se igrate loptom, onda taj san znači da ćete u predstojećem periodu doći u konflikt sa nekim.

Neko će najverovatnije pokušati da vas slaže ili prevari, ali vi ćete učiniti sve da isterate po svome i da dokažete istinu.

Sanjati da je lopta probušena

Ako sanjate kako je lopta probušena, onda je to znak da ćete se vi uzalud truditi i boriti za nešto, jer će rezultati biti poražavajući.

Moguće je da previše očekujete od neke situacije, tako da ćete se na kraju verovatno razočarati.

Alternativno, san u kojem ste videli probušenu loptu može da ukazuje na to da ste vi bili primorani da suviše rano odrastete i da shvatite ozbiljnost koju život nosi sa sobom.

Upravo zato vi i dan danas čeznete za tim da osetite bezbrižnost i sigurnost koju svako dete ima u detinjstvu.

Sanjati kako kupujete loptu

Ako sanjate kako kupujete loptu, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu će se mnoge stvari u vašem životu popraviti i sve će doći na svoje mesto.

Vi ćete biti jako zadovoljni svojim životom i iz dana u dan ćete sve više napredovati.

sanjati loptu
Šta znači sanjati loptu?

Sanjati da vrtite loptu na prstu

Kada sanjate da vrtite loptu na prstu to je upozorenje da prestanete da se igrate s emocijama drage osobe. Verovatno ste počeli svog partnera tj. partnerku da „uzimate zdravo za gotovo“.

On tj. ona to oseća i ne dopada mu/joj se vaše ponašanje, te je izvesno da će da vas napusti, ako se ne promenite.

Sanjati da vas je lopta pogodila

Ukoliko ste sanjali kako vas je lopta pogodila to implicira da se plašite neuspeha. Svaku svoju ideju osudite na propast, čak i pre nego što krenete u njenu realizaciju.

Poradite na samopouzdanju i hrabrosti i nemojte da oklevate kada treba da izađete iz svoje zone komfora. Samo tako se možete nadati većim uspesima u životu.

Sanjati da kupujete loptu

Kupovati loptu u snovima simboliše radost. Moguće je da ćete uživati u društvu onih koje volite. Neko će vas pozvati na druženje, zabavu, večeru ili neko slavlje.

Bićete zaista srećni što ste okruženi dragim ljudima i to će vam pomoći da napunite baterije za izazove koji su pred vama.

Sanjati da prodajete loptu

Prodavati loptu u snovima obično ukazuje na nesporazume sa mlađim članovima porodice. Verovatno postoji generacijski jaz među vama, a ni jedna strana se ne trudi da shvati onu drugu.

Kada počnete da obraćate pažnju na to šta on tj. ona voli, želi i traži, možda će vam se komunikacija popraviti. Nema dobrog odnosa bez razumevanja.

Preporuka