back to top

Sanovnik frizer – šta znači sanjati frizera?

Frizer je na javi neko ko simbolizuje ulepšavanje, potrebu za promenom, „novim izgledom“, te je i sinonim za nečije zadovoljstvo i sreću zbog osećaja fizičke atraktivnosti i lepše frizure i/ili boje kose.

Šta znači sanjati frizera? Iako je frizer u snu redak motiv, te obično označava nečiju podsvesnu potrebu da sebe u nekom spoljnom i/ili unutrašnjem smislu promeni ili popravi, značenja i tumačenja najčešćih snova „o frizeru“, biće detaljnije opisana u nastavku teksta.

U daljem tekstu saznaćete kako se tumače snovi u kojima se pojavljuje neki frizer.

Sva tumačenja sna je dobro uzimati sa rezervom.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati frizera? 

Sanjati da vidite frizera u svom snu 

San u kome ste videli nekog frizera, ima na javi konotaciju da ste pred velikim promenama koje ne moraju nužno biti dobre i pozitivne,ali da će svakako po vas biti vrlo neplanirane i iznenadne. 

Sanjati da ste vi frizer u snu i da nekoga šišate 

Ako ste sanjali da ste vi u snu frizer, te da nekoga šišate ili mu „farbate kosu“, taj san na javi ima značenje da ste pred nekim novim i vrlo zanimljivim izazovima.

Ne treba da propustite neku priliku da se oprobate u poslu koji nikada do sada niste radili, a koji vam pored dobre zarade, vrlo lako može doneti i veliko uživanje i ispunjenje snova i nadanja. 

sanjati frizera
Šta znači sanjati frizera?

Sanjati da ste vi frizer u snu i da nekoga šišate 

San u kome ste sasvim zadovoljni uslugom koja vam je u salonu „pružena“, te je vaša kosa baš i onakva kakvom ste je zamišljali, na javi označava neka nova i vrlo lepa poznanstva, koja se baš i mogu lako „pretvoriti“, u emotivne ili vrlo kvalitetne prijateljske veze. 

Sanjati da ste nezadovoljni frizurom ili bojom kose koju vam je frizer napravio

Kada ste iz frizerskog salona izašli sasvim nezadovoljni, i suzdržavate se da se ne posvađate sa svojim frizerom, ili da ne zaplačete „od muke“, na javi ima konotaciju da ste pred nekim skorim sukobima i konfliktima, sa ljudima koji su vam dragi ili bliski, i da ćete se kajati jer niste dobro ili promislili ili „izvagali“, reči ili dela koja ste počinili, a koja su na tuđu štetu ili razočarenje. 

sanjati frizera
Sanovnik frizer

Sanjati da vas u snu šiša frizer 

Ukoliko ste sanjali kako vas frizer u snu šiša, to je simbol na javi da ćete da se rešite nekih briga ili nedoumica, te da ćete postati osoba kojoj će mnogi zatražiti savet i pomoć, i bićete sasvim i/ili poštovani ili voljeni od osoba iz svog okruženja. 

Sanjati kako sedite u frizerskom salonu i čekate red

Ako ste sanjali da čekate na svoj red u salonu u kome je velika gužva, te se nervirate i veoma ste i nestrpljivi i nervozni, ima na javi značenje da ste osoba koja je vrlo odgovorna i racionalna, u baš i svim postupcima i rečima, ali da ste ponekad brzopleti i lakoverni, te ste i povodljivi i verujete u svačiju dobrotu i iskrenost.

sanjati frizura
Šta znači sanjati frizera?

Sanjati kako se svađate sa frizerom u snu 

San u kome ste se posvađali sa svojim frizerom, na javi ima konotaciju da ste vrlo naprasita i jako i sitničava osoba, koja nalazi mane i zamerke svima, te često bivate odbačeni i usamljeni, jer niko oko vas, ne želi da sluša stalne kritike ili da se prilagođava vašim promenama raspoloženja. 

Sanjati kako vas frizer šiša na ćelavo

Kada ste sanjali da vas je u snu frizer sasvim ošišao na ćelavo, i vi ste i šokirani i vrlo nesrećni, te i u snu plačete i ne znate šta da preduzmete, na javi označava da ste kao osoba vrlo i površni i baš opterećeni spoljnim izgledom, te da se pretvarate da ste „ono što niste“, a kako biste na druge oko sebe, ostavili što bolji utisak i kako bi vas oni prihvatili i smatrali „sebi jednakim i vrednim“.

Preporuka